Ragno VIDA ROSA RT RA6D

Natúr falilap gyönyörű halvány rózsaszín, bézs színben, amely tökéletesen illeszkedik belső tereibe. Válassza akár konyhájába, akár nappalijába, fürdőszobájába vagy előszobájába, esztétikus kialakítást kap általa.

Föbb információk
Gyártó:
Ragno
Termék:
VIDA ROSA RT RA6D
Cikkszám:
UH-747644
Ország:
Olaszország
Mintázat:
Natúr
Típus:
Beltéri
Helyiségek:
konyha, nappali, fürdő, WC
Méretek:
30x90 cm
Részletek
Színe:
halvány rózsaszín, púderrózsaszín, krémszínű
Textúra:
egyszínű
Felülete:
matt
Anyaga:
mázas fehéragyag
Fagyálló:
NEM
Ár
Bruttó ár:
Keresse kollégáinkat!

Leírás


Modern színharmónia és 3D felületű mintázat

A Vida kollekció színei és felületei olyan atmoszférát teremtenek, amelyben a kényelem és a funkcionalitás találkozik. A Ragno célja, hogy a különleges struktúrájú falicsempéken keresztül teremtsen harmóniát az otthonokban. A púderes és pasztell tónusok, valamint a gyanta hatás és a vakolat ihlette könnyed grafika változatos keveréke teszi látványossá a modern tereket. A könnyed grafika textúrát és mélységet kölcsönöz a hat színből álló palettának – Bianco, Beige, Rosa, Verde, Fango és Azzurro – melyeket az egymodulos Foglia 3D struktúra egészít ki, a kollekció összes színében elérhető matt felülettel.

A Vida kollekció burkolatai praktikus, 30x90 cm-es falicsempék, 10 mm vastag fehéragyagból készülnek. A „rektifikált” azt jelenti, hogy a burkolólapok milliméter pontos, vágott élekkel rendelkeznek, amely tulajdonságot lézervágással és élcsiszolással érik el a gyártás során.


Ragno Vida Rosa matt rett. 30x90 cm falicsempe

Három dekoratív minta teszi még teljesebbé a Vida falicsempe kollekciót, amelyek az innovatív Touch technológiával készültek. Egyedi megjelenését a fényes szemcsefelületű digitális tintasugaras nyomtatásnak köszönheti, amely rendkívül hangulatos és eklektikus hatást kelt.

A különböző méretű függőleges csíkok akvarell tónusokkal egyesülnek az Orizzonte Decorban, amely három színváltozatban – Beige, Verde és Azzurro – érhető el. A Romantica Decor a virágos freskók retro hangulatát kínálja, Caldo és Freddo változatban. Az Edera csempedekor tapéta hatást kelt, amely minimalista módon értelmezi a kúszónövények esszenciáját - Beige, Verde és Azzurro színekben kapható. A Vida csempék lehetővé teszik akár teljes falak vagy boiserie panelek burkolását a mindennapi terek tiszta, elegáns megjelenésének létrehozása érdekében, természetes szépséget kölcsönözve a helyiségeknek. A Vida kollekció korlátlan tervezési lehetőséget kínál, hiszen kiválóan kombinálhatjuk márvány-, kő- és betonhatású Ragno padlólap kollekciókkal is.