Blog

Hogyan válasszuk ki a tökéletes zuhanykabint fürdőszobánkba?

Találja meg álmai zuhanykabinját! A zuhanykabin választás nem mindig egyszerű döntés. Régebbi épületek felújításánál mindenképpen érdemes már a burkolást végző szakembereknek is jelezni, hogy milyen típust választottunk. De milyen további szempontokat kell még figyelembe venni? Olvasson tovább a részletekért!

Elolvasom!

Hogyan válasszunk kültéri burkolatot?

Blogbejegyzésünk célja, hogy segítsünk eligazodni a kültéri burkolatokkal, a kültéri burkolás legfontosabb alaptételeivel kapcsolatban. Nézzük meg, mit kell mindenképpen figyelembe venni külterületeink burkolásakor!

Elolvasom!

2024-es fürdőszoba trendek: innováció és dizájn

2024-ben a fürdőszoba trendek világában továbbra is előtérbe kerülnek a különlegesebb kialakítású darabok. A krómszínű kiegészítők helyett a színezett, fekete, arany, fehér, és ezek szálcsiszolt változatai foglalják el a legkeresettebb darabok sorait. Az alábbiakban bemutatjuk a legújabb fürdőszoba trendeket és technológiai újításokat!

Elolvasom!

Látványterv: FAP summer és Lumina stone

A Fap Summer burkolatcsalád fali- és padlóburkolatainak jellemzői a természetes, finom tónusok, sima, homogén felületek. Ezek a hidegburkolatok a megnyugtató, pihentető természetközeliség érzetét biztosítják a helyiségben. Nézze meg elkészült látványtervünket!

Elolvasom!

A mészkő ihlette burkolatcsalád, a Ragno Richmond

Természetese mészkő inspirálta, újfajta technológiák felhasználásával készült, ráadásul környezetbarát is? Ez a Ragno gyártó Richmond termékcsaládja. A lakberendezésben, a belső terek kialakításában folyamatosan újabb és újabb trendek követik egymást, de van, ami örök. Ez lesz a kedvenc kollekciója, ha olyan csempéket keres otthonába, amelyek felületét mészkőre jellemző textúrák jellemzik.

Elolvasom!

Minimalizmus a természet színeivel, ez a Ragno Creek kollekciója

A hatalmas kínálatban igen nehéz és hosszú folyamat lehet helyiségeinkbe a megfelelő burkolatok kiválasztása. Ha tudjuk, hogy mindenképpen minimalista stílusban gondolkozunk, esetleg bizonyos helyiségekben szeretnénk ezeket a naturális színeket feldobni dekorációs burkolóelemekkel is, akkor a Ragno gyártó Creek termékcsaládja lehet a megfelelő választás.

Elolvasom!