Megnyitottunk

Új épület - barkácsáruház, fürdőszobaszalon, építőanyag bemutató részleg

Ünnepélyes keretek között került átadásra az újHÁZ Centrum Bau Star 98 Kft. új épülete. Az áruház három nagyméretű részlegében, immáron 1600 négyzetméteren, emeleti irodahelységeivel és oktatótermeivel pedig összesen 2400 négyzetméteren várja a vásárlókat.

Az Új-ház Centrum Bau Star 98 Kft. vezetői elmondták: hatalmas sikerként élik meg azt, hogy az 1998-ban alapított vállalatuk mára a Csepel-sziget legnagyobb építőanyag-kereskedelmi áruházává nőtte ki magát, így egy folyamatosan fejlődő, stabil partnere tud lenni az építőknek, felújítóknak otthonuk kialakításában!

A 400 négyzetméteres barkácsáruház egy száz négyzetméteres kültéri résszel kiegészülve kínálja az otthonteremtéshez szükséges anyagokat, míg az építőanyag-értékesítési részleg 300 négyzetméteren vonultatja fel vezető építőanyag gyártók termékek széles körét.  Az áruház impozáns fürdőszobaszalonja pedig további 800 négyzetméteren mutatja be a legújabb burkolati- és szaniter-trendeket.

Az áruház bővülése hatalmas lépés az Új-ház Centrum Bau Star 98 Kft. életében, így azt méltó módon meg is ünnepelték. A megnyitósorozat három napig tartott, elsőként egy szakmai nap keretében mutatták be megújult, kibővült áruházukat az építőanyag-kereskedelmi hálózat stratégiai partnereinek és kiemelt beszállítóinak. A százötven fős esemény jó alkalmat adott a következő időszak együttműködési feltételeinek egyeztetéséhez.

Másnap régi és új vásárlók gyermekeik segítségével egy családi nap keretében avatták fel az áruházat. A több száz lelkes érdeklődő örömmel vetette bele magát a játékos kihívásokba, így nem csak a megújult áruházat, de az újHÁZ Centrum által forgalmazott építőanyagokat is jobban megismerhették, valamint bepillantást nyerhettek az építkezés és felújítás izgalmas világába.

Végül egy VIP rendezvényen köszöntötték az Új-Ház Zrt. központi vezetőségét, az Igazgatósági tagokat, régiós vezetőket és a főbb beszállítók vezetőit, viszonteladóit is, akikhez a környező települések polgármesterei, egyházi elöljárói is csatlakoztak.

Új áruházunkat körbejárhatja 3 dimenziós séta keretében is IDE kattintva!

A különböző részlegeinket itt is megtalálhatja: