Információk

Ötletpark

2600 m2-es bemutatóparkunk 26 db arányosan lekicsinyített épületen keresztül mutatja be a különböző tetőfedő rendszereket, homlokzati hőszigetelő rendszereket, nyílászárókat, kéményrendszereket és szerkezetépítő rendszereket. A termékek megtalálását QR kódos beazonosítással könnyítjük meg! Az Ötletpark nyitvatartási időn kívül is látogatható!

Elolvasom!

Megnyitottunk

Ünnepélyes keretek között került átadásra az újHÁZ Centrum Bau Star 98 Kft. új épülete.

Elolvasom!

Újház története

Újház Tököl - Ha építkezel, találkozunk! 25 év tapasztalattal, több ezer felújított és felépített házzal a hátunk mögött fő küldetésünk, hogy segítsünk a gondtalan otthonteremtésben az építkezők, felújítók számára.

Elolvasom!

Társadalmi felelősségvállalás

A társadalmi felelősségvállalásnak kulcsfontosságúnak kell lennie a mai modern vállalatok életében. Ezekkel a projektekkel erősíteni tudjuk a környezetünkben élő közösségeket, segíteni tudunk az elesetteken, támogatni tudjuk a társadalom által felkarolt témákat. Vállalatunk minden évben felelősséget vállal a közösség érdekében, közreműködött több, különböző társadalmi célú kampány megvalósításában is. A gazdaság fontos szereplőjeként tudjuk, hogy nem csak közvetlen környezetünkért vagyunk felelősek. Célunk olyan ügyek támogatása, amelyek összefogásra épülnek és ennek köszönhetően képesek kiváltani a közvélemény érdeklődését, aktivizálni a társadalom és a gazdaság szereplőit egyaránt. Mi elkötelezetten támogatjuk a helyi közösségeket és környezetvédelmi projekteket, hogy jobb jövőt teremtsünk. Tekintse meg blogcikkeinket, ahol bemutatjuk korábbi kezdeményezéseinket és eredményeinket.

Elolvasom!