Ötletpark

Az Ötletparkunk, amit anno Tetőfaluként neveztünk el 2012. szeptember 1-én fogalmazódott meg Csordás Tibor értékesítési vezetőnk fejében, indítottuk el a tervezését, és amelynek a hivatalos megnyitója 2021. szeptember 18-a volt.   
Kb. 2600 m2-en 26 méretarányos épület kicsinyített mása látható, melyet külső szakértő bevonásával terveztek meg 10 típusterv alapján, figyelembe véve a különböző tetőtípusokat, tetősíkokat. 

Célunk az volt, hogy a teljes magyarországi tetőfedő szortimentet és annak kiegészítő részeit (mint pl. kémény, tetőkibúvó) jelenítsük meg és ötleteket adjunk az újonnan építkezőknek a hódfarkú cserépen át egészen a lemezfedésig bezárólag. Ezután következett a különböző homlokzatok – homlokzati burkolatok, hőszigetelési rendszerek – bemutatása rétegrend alapján, illetve a nyílászárók: alumínium, fa, műanyag ajtók és ablakok beépíthetősége. 
A teljes tetőfalu (most már Ötletpark) elgondolása az volt, hogy sétányjelleggel körbe lehessen menni, megnézni az egyes épületek teljes szerkezeti felépítését az aktuális cserépkínálattal. A térköveink bemutatása is ezt a célt szolgálja, hogy végig vezesse az érdeklődőket az elejétől a végéig félkörívben. Középen alakítottunk ki egy kis tért padokkal, világítóoszloppal, ennek kialakítása még folyamatban van. 

Az Ötletparkunk különlegessége például a cserépből kialakított zárt vápa, az ökörszem vagy másnéven Napóleon ablak, Cedrál homlokzati burkolat, Leier Durisol rendszer, Velux napelemes működtetési ablak és redőny, kőburkolatos homlokzati rendszerek. 
A 26 épület műszaki leírását minden házikó előtt egy infotáblán mutatjuk meg, sorszám alapján rákereshetően, mely az ajánlatkérést is megkönnyíti a QR kód segítségével. 

A piac meghatározó építőanyagforgalmazóival vettük fel a kapcsolatot, az ő támogatásukkal valósult ez meg: Bramac, Xella, Zambelli, Leier, Wienerberger-Tondach, Masterplast, Terrán, Schiedel, Fabrostone-Azurro, Velux, IKO, Cotto Possagno, Creaton, Delta, Henkel, Rigips.
A sétány jelleggel kivitelezett Térkőbemutatónk is kapott infotáblát. Itt a legfontosabb beszállító partnereink térköveit mutatjuk be: Semmelrock, Leier, Viastein. Ezt a sort még szeretnénk folytatni, ez lesz a következő projektcélunk. 
Az Ötletparkunkon folyamatosan dolgozunk, frissítjük a megmutatható kínálatot, így többek között a Barkácsrészleg és a Fürdőszobaszalon kültéren bemutatható termékei is helyet kapnak.