Építőanyag termékeink
Falazóelemek

1 - 40 / 132 db

Még csak tájékozódni jött az oldalunkra? Már tudja, hogy mit szeretne? Megtekintette már személyesen is a kiválasztott termékeket? A döntés bármely fokán áll, mi segítségére leszünk!

Nézzen körül falazóelem termékeink között, kérjen rájuk egyedi árajánlatot a fejlécben található  gombra kattintva, keresse értékesítőinket a  menüpontban, vagy jöjjön be hozzánk személyesen Tökölre!

Falazóelemek az Ön igényeire szabva! Gyors szállítással, akár raktárról!

 

Magas minőségű falazóelemek, téglák a modern építkezésekhez
 

Az építőiparban használt falazóelem változatok, téglák kiemelkedő fontossággal bírnak minden építési projekt során. Hiszen tudjuk, már az alaprajzok az alapján készülnek el általában, hogy milyen típusú ingatlant építtetünk, milyen falazóanyagból szeretnénk kérni a kivitelezést. Az ÚjHáz Centrum Bau Star 98 Kft. kínálatában megtalálhatóak a hagyományosabb kerámia és pórusbeton falazóelemek mellett a hanggátló kivitelezéshez szükséges téglák és válaszfalelemek is. A legmagasabb minőségű falazóelemeket kínáljuk, remek árakon, házhozszállítással is. Legyen akár magánszemély, akár kivitelező, akár építőipari szakember, nálunk meg fogja találni a megvalósítandó épülethez szükséges termékeket.

Lakóingatlanokhoz? Megfelelő! Melléképületekhez? Megfelelő? Ipari épületek létrehozásához? Megfelelő! Egyéb szerkezetekhez? Megfelelő! Kérje szaktanácsadásunkat, keresse értékesítőinket telefonon, e-mailben vagy személyesen telephelyünkön!


Tartós falazóelemek kerámiából és pórusbetonból
 

A kerámia falazóelemek és pórusbeton falazóelemek széles körben alkalmazhatók a modern építészetben és építőiparban. A kisméretű téglák nagyobb pontosságot és rugalmasságot biztosítanak az építési folyamatban. Az Ytong tégla és a Porotherm áthidaló könnyűségével és szigetelő képességével kiemelkedő választásnak bizonyulnak, míg a beton áthidaló és a kisméretű klinker tégla strapabíró és esztétikus megoldást nyújtanak. Az áthidaló gerendák pedig lehetővé teszik a nagyobb távolságok áthidalását, biztosítva a stabil szerkezetet.


Falazóelemek előnyei és alkalmazási területei
 

A kerámia téglák és falazóelemek kiválóan alkalmasak lakóépületek és ipari épületek falainak kialakítására.

A pórusbeton téglák és falazóelemek könnyű súlyuk és jó hőszigetelő képességük miatt ideálisak belső és külső falak építésére. Anyaguknak köszönhetően segítik a helyiségek optimális hőmérsékletének fenntartását.

A kisméretű téglák kiválóak olyan helyiségek vagy szerkezetek építésére, ahol kisebb méretű elemekre van szükség. Éppen ezért különböző részletek kidolgozásához vagy dekoratív elemek kialakításához is ideálisak.

A válaszfalelemek rugalmasan alkalmazhatók szinte bármilyen belső tér kialakításához. Felhasználásukkal lehetővé teszik a tér funkcionális elválasztását és kihasználását.

Az áthidalók, ahogy nevük is mutatja, a távolságok áthidalására szolgálnak az épületekben. Segítségükkel a stabil szerkezet és a megfelelő terhelhetőség továbbra is fenntarthat.


Vegye igénybe kiegészítő szolgáltatásainkat is!
 

Vásárlóink számára nemcsak kiváló minőségű falazóelemeket, tetőfedő elemeket és egyéb építőanyag termékeket kínálunk, hanem plusz szolgáltatást is biztosítunk a még nagyobb elégedettség elérése érdekében. Rugalmas házhozszállítási lehetőségeinknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan juttatjuk el a megrendelt termékeket az építkezés helyszínére. Emellett szakértő tanácsadóink mindig rendelkezésére állnak, hogy segítsenek kiválasztani a legmegfelelőbb falazóelemeket és megoldásokat projektjéhez.


Látogasson el hozzánk személyesen!
 

Ha a falak már állnak, ideje kiválasztani a megfelelő burkolatokat, külső és belső vakolatokat is. Telephelyünkön, Tökölön fürdőszoba szalonnal várjuk, ahol megtekintheti és kiválaszthatja a hideg és melegburkolatokat, szanitereket is. Sőt! Remek hőszigetelő rendszer akciókért és egyedi vakolat színkeverésért is megéri betérni hozzánk! További kérdése merült fel? Keressen minket bizalommal!