Építőanyag termékeink
Szárazépítészet

1 - 40 / 165 db

Ha építkezik, találkozunk! Üdvözöljük az ÚjHáz Tököl szárazépítészeti részlegén. Nézzen körül a glettanyagok, a gipszkartonok, további kiegészítők között, hozza létre saját válaszfalait, előtétfalait ezeknek az árucikkeknek a segítségével!
Néhány darabra lenne szüksége csak személyes átvétellel? Kamionnyi mennyiséget rendelne következő építkezéséhez? Nálunk mindkettőre van lehetősége! Válogassa ki a szükséges mennyiséget, majd kérjen egyedi ajánlatot online a fejlécben található  gombra kattintva.

Várjuk megkeresését!

Szárazépítészet
 

A szárazépítészet az a korszerű építési technológia, amely gyorsasága és kevés hulladéktermelése miatt igazán gyorsan berobbant a köztudatba. Sőt, sokan még kőművesek, vagy egyéb szakemberek segítségét sem kérik hozzá a kivitelezésnél. A szárazépítészeti anyagok és technikák használata során nincs szükség vizet és nedvességet tartalmazó termékekre. Ez a módszer gyorsabb és tisztább munkavégzést tesz lehetővé a hagyományos, nedves technológiákkal szemben. Fontos megjegyezni azonban, hogy gipszkarton falak, elválasztók, dekorációs elemek építésénél mindenképpen szükséges előzetesen konzultálni a villanyszerelővel, gépészeti szerelővel, gázszerelővel. Hogy miért? Mert a már elkészült falazatba nagy nehézségek árán lehet csak utólagosan elvégezni ezeket a szerelési munkálatokat. Olvasson tovább és ismerje meg a kínálatunkban kapható szárazépítészeti termékeket!


Gipszkarton
 

A gipszkarton az a könnyű szerkezetű, mégis erős építőanyag, amely egy gipszmagból és ennek a két oldalát lezáró papírborításból áll. A leggyakrabban falakat, mennyezeteket, előtétfalakat, válaszfalakat készítenek belőlük, de nem ritka, hogy gipszkartonból alakít ki valaki tárolóhelyeket, egyéb dekorációs célokra szolgáló felületeket a szobákon belül. A gipszkarton lapok a megfelelő, éles eszközök segítségével könnyen méretre vághatóak és szeletelhetőek, éppen ezért sok időt megspórolhatunk a használatukkal. Nem mellesleg pedig csökkenthető velük az anyagveszteség is. könnyen vághatók és szerelhetők, ami jelentős idő- és munkamegtakarítást eredményez.


Gipszkarton profil
 

A gipszkarton profilok a gipszkarton rendszerek vázszerkezetét alkotják. Ezek a fémprofilok, (pl.: CW és UW profilok) biztosítják a gipszkarton falak, válaszfalak és mennyezetek stabilitását és tartósságát. Különböző méretekben és formákban kaphatók, hogy megfeleljenek a különféle építési követelményeknek. A profilok precíz szerelhetőséget és hosszú élettartamot biztosítanak.


Gipszkarton kiegészítők
 

A gipszkarton kiegészítők közé tartoznak azok az elemek, amelyek a gipszkarton rendszerek teljes körű kivitelezéséhez szükségesek, azaz segítik a gipszkarton lapok támasztását, felfüggesztését. Ebben a termékkategóriában találhatja meg többek között a különböző gipszkarton csavarokat, tipliket, dűbeleket, hézagoló szalagokat, élvédőket és tömítő anyagokat is. Ezek a nélkülözhetetlen eszközök biztosítják a gipszkarton rendszerek stabil és esztétikus kialakítását. A megfelelő kiegészítők használata lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést, valamint a tartós és minőségi végeredményt.


Glett
 

Glettanyagokra a gipszkartonok felszerelése után is szüksége lesz. A glett nem más, mint finom szemcséjű simító anyag, amelyet a gipszkarton felületek tökéletes simítására, a rések kitöltésére és elfedésére, eltakarására használnak. Ezt a pasztaszerű anyagot a gipszkarton lapok illesztéseinek, csavarfejek és egyéb felületi egyenetlenségek eltüntetésére is alkalmazzák. A glettelés segítségével a falak és mennyezetek felülete teljesen sima, egyenletes és festésre alkalmas lesz.


Hőszigetelő és hangszigetelő anyagok
 

A hőszigetelő és hangszigetelő anyagok nem csak a külső falazatok, de a belső, akár utólagosan kialakított válaszfalak esetében is kulcsfontosságú szerepet játszanak. Ezeket az anyagokat a falazatban szokás elhelyezni, hogy ilyen módon javítsák az akusztikai hatékonyságot. Hangszigetelésként és hőszigetelésként használhatunk kőzetgyapotot, az üveggyapotot, különféle szigetelő lemezeket és paneleket is. Ezek az anyagok nemcsak a hőveszteséget csökkentik, hanem hatékonyan gátolják a zajok terjedését is, ezáltal növelve a belső terek komfortját. A szigetelő anyagok könnyen beépíthetők a gipszkarton rendszerek közé, ennek köszönhetően pedig optimalizálni tudjuk segítségükkel a hő és hang terjedését.

Festési munkálatokat is tervez? Nálunk megtalálhatja a beltéri falfestékeket is többféle színben és kiszerelésben! Kattintson és nézzen körül festék részlegünkön is!