Építőanyag termékeink
Nyílászárók

1 - 40 / 518 db

Tudta? 2024-ben ismét igényelhet állami támogatást otthonfelújításra, amelynek keretében akár nyílászáróit is kicserélheti, korszerűsítheti. A kampány jelenleg nyilvánosságra hozott részleteit ide kattintva tekintheti át, további kérdései esetén pedig várjuk megkeresését. Nézzen körül nyílászáró termékeink között már ma, kérjen rájuk egyedi árajánlatot a fejlécben található  gombra kattintva, vagy jöjjön be hozzánk személyesen Tökölre! Bankkártyás fizetéssel, szaktanácsadással és bemutatóteremmel várjuk.

 

Nyílászárók
 

A lakóépületek kényelméhez és megfelelő működéséhez nem csak a különböző építőanyagok járulnak nagy mértékben hozzá, hanem a különböző fából és műanyagból készült nyílászárók is. Legyen szó akár műanyag ablakokról és ajtókról, akár beltéri ajtókról a nyílászárók kulcsfontosságúak a helyiség ideális szellőzésének és világosságának biztosításában, miközben hozzájárulnak az energiahatékonysághoz és a biztonsághoz is. Az esztétikai értékek mellett a jól kiválasztott ajtók és ablakok jelentős hatással lehetnek a lakóépület energiafogyasztására és az általános kényelemre is.


Műanyag ablak, műanyag ajtó
 

A műanyag ablakok és ajtók megjelenésével nagyot lendült előre az építőipar. Ezek a termékek sokkal tartósabbak és sokkal könnyebben karbantarthatóak, mint a régebbi fa változatok. Általánosságban elmondható, hogy ezek a termékek hőszigetelési tulajdonságaik révén segíthetnek csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket, mérsékelhetik a zajszennyezést és a porszennyezést is.


Beltéri ajtók
 

A beltéri ajtók szintén kiemelten fontos szerepet töltenek be a belső terek elválasztásában és a különböző helyiségek funkcióinak kihasználásában. Elválasztó, szeparáló funkciójuk mellett segíthetik az akusztikai szigetelést és akár a hőszigetelést is. A beltéri ajtók stílusát és anyagát általában a belső terek színei, stílusa, kialakítása és célja határozza meg. Amennyiben nincsenek még konkrét elképzeléseink a végleges színekről, formákról, úgy javasolt lehet egyszerű, letisztult formavilágú, egyszínű ajtókat választani, amelyeket a jövőben kedvünk szerint átfesthetünk a bútorokhoz, falazathoz illeszkedő színre.


Tetőkibúvók és fénycsatornák
 

A tetőszerkezet szellőzésének biztosításához, az esetleges szerelésekhez és megvilágításhoz sok esetben hozzájárulhatnak a tetőkibúvók, fénycsatornák is. A tetőkibúvók különböző méretekben és kialakításokban elérhetők, éppen ezért mindenki ki tudja választani az épület különböző igényeihez és stílusához illeszkedő darabokat.

A fénycsatornák megfelelő megoldást jelentenek azokban az esetekben, amikor nincs lehetőségünk ablak beépítésére, de szeretnénk természetes fényt juttatni belső tereinkbe.


Padlásfeljárók
 

Reméljük, nem ismerős az érzés, amikor fel kell mászni a padlásra és ez egyet jelent a létrák felcipelésével, az egyensúlyozással, a különböző kapaszkodók keresésével és a veszélyes mutatványok bemutatásával. Ha már megélte a fentebb leírtakat, akkor érdemes lehet egy beépíthető padlásfeljáró létra beszerzésén gondolkozni. Ezekkel a termékekkel egyszerűbbé válik a tetőtér hozzáférése, akár javítás, szerelés, akár tárolás vagy kártevőirtás miatt kell felmászni a magasabb részekre.


Tetőtéri ablakok és kiegészítők
 

Tetőtér beépítésnél szinte biztos, hogy tetőtéri ablakok beszerelésére is szükségünk lesz, amennyiben megfelelő szellőzést és fény ellátottságot szeretnénk biztosítani helyiségeinkben. A tetőtéri ablakok kiválasztásánál nagy figyelmet kell fordítani azok méretére, minőségére és arra is, milyen termékekkel egészíthetőek ki. De miért is lenne bármi másra szükségünk, ha már bekerült a tetőtéri ablak? Mint minden más nyílászáró esetében, úgy a tetősíkba beépített ablakok esetében sem szabad megfeledkezni a redőnyökről, árnyékolókról, hővédő rolóról. Ezeket a termékeket mindig az adott ablak méreteihez és kialakításához szükséges kiválasztani. Utólagos felszerelésük esetén figyeljünk arra, hogy a szériához illeszkedő változatot válasszuk.