Hírek

Velux markanap

Gyerel el Áruházunkba AUGUSZTUS 9-ÉN Velux Márkanapunkra!

Magnat promóciós kampány

Elindult MAGNAT nyereményjátékunk, melynek keretében napi, heti vagy havi nyereményeink egyikét, vagy akár az 1 milló Forint fődíjat is megnyerheted!

Baumit nyereményjáték

A házak is rétegesen szeretik. Nyerjen rétegről rétegre Baumit hőszigetelő rendszerrel

Elrepítjük egy álomnyaralásra!

Regisztráljon most és használja SuperShop kártyáját 2022. április 1 - 30. között áruházunkban legalább egy alkalommal, és megnyerheti a 2 db 150.000 Ft értékű Premio Travel utazási utalvány egyikét!

Pöttöm fürdő pályázat

Pöttöm Fürdő Programunk idén folytatódik! Készítsetek egy rajzot és töltsétek fel a pályázatotokat 2021. július 1. és július 31. között a pottomfurdo.hu oldalra!

Álom luxuskivitelben - SWALK térkövekkel

Vásárolj JÚNIUSBAN színes SWalk térkövet, és megajándékozunk egy két fő részére, két éjszakára szóló voucherrel, a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa 5 csillagos szállodába. AZ AJÁNLAT JÚNIUS 30-IG TART!

Pénz áll a házhoz!

REGISZTRÁLJ kereskedésünkben május 31 - június 4 között és NYERJ minden nap 500.000 Ft-ot, PÉNTEKEN 3 MILLIÓ FT-OT SORSOLUNK KI! Keresd meg Áruházunkban és kattints a standyn látható QR kódra!

Tondach tetőfelújító akció

Újítsa fel tetőjét Tondach kerámia tetőcseréppel! Új tondach kerámiacseréptető most akár 50% állami támogatással és plusz akár 50.000 Ft visszatérítéssel! Kattintson a részletekért!

10 millió pontos JANUÁR

Vásároljon Supershop kártyájával 2021. január 1 - 31. között legalább 4.000 Ft értékben és egy sorsjegyet kap ajándékba! Töltse fel a kapott sorsjegy kódját a supershop.hu/nyerjen oldalra és nyerjen a 10 millió azonnali nyereménypontból és akár elviheti a fődíjat is, az 1 millió SuperShop pontot!

Most cserélj tetőablakot!

Most cserélj tetőablakot és vegyél részt a NOVEMBER 30-ig tartó akciónkban! Részletek és regisztráció: https://akcio.velux.hu/regisztracio/

Pöttöm fürdő program

Újraindult a Pöttöm Fürdő Program! Az újHÁZ Centrum idén is szeretné támogatni az óvodákat. 1.000.000 Ft értékben érintésmentes szappanadagolókat és foglalkoztató füzeteket ajánl fel.

Megéri számolni a tetőtérrel

Bővül a család vagy szimplán több élettérre vágyik otthonában? Nem szükséges rögtön a költséges költözésben gondolkodnia. A tetőtér beépítése pénzügyileg egy olyan okos döntés, amiért pár évvel későbbi éne biztosan hálás lesz Önnek.

Pénzvisszatérítés Tondach tetőcserepekre!

A Wienerberger Zrt. a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítja a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promócióját végfelhasználók részére. Ajánlja Ön is ügyfeleinek a kiváló minőségű Tondach kerámia tetőcserepeket, amelyekkel nem csak a tető lesz időtállóan szép, de az építtető is spórolhat akár 60.000 Ft-ot!