Hírek

10 millió pontos JANUÁR

Vásároljon Supershop kártyájával 2021. január 1 - 31. között legalább 4.000 Ft értékben és egy sorsjegyet kap ajándékba! Töltse fel a kapott sorsjegy kódját a supershop.hu/nyerjen oldalra és nyerjen a 10 millió azonnali nyereménypontból és akár elviheti a fődíjat is, az 1 millió SuperShop pontot!

Most cserélj tetőablakot!

Most cserélj tetőablakot és vegyél részt a NOVEMBER 30-ig tartó akciónkban! Részletek és regisztráció: https://akcio.velux.hu/regisztracio/

Pöttöm fürdő program

Újraindult a Pöttöm Fürdő Program! Az újHÁZ Centrum idén is szeretné támogatni az óvodákat. 1.000.000 Ft értékben érintésmentes szappanadagolókat és foglalkoztató füzeteket ajánl fel.

Supershop őszi akció

Pörgesse meg a SuperShop szerencsekerekét! Kipörgetünk 5 millió SuperShop pontot!

Supershop BestByte akció

Nálunk is gyűjtheti és beválthatja a Supershop pontjait! Használja SuperShop kártyáját bármely partnerünknél augusztusban, regisztráljon a www.supershop.hu/nyerjen oldalon, és nyerje meg a 20 db 5.000 Ft értékű BestByte vásárlási utalványok egyikét. A promóció érvényes: 2020. augusztus 1 - 31.

Megéri számolni a tetőtérrel

Bővül a család vagy szimplán több élettérre vágyik otthonában? Nem szükséges rögtön a költséges költözésben gondolkodnia. A tetőtér beépítése pénzügyileg egy olyan okos döntés, amiért pár évvel későbbi éne biztosan hálás lesz Önnek.

Pénzvisszatérítés Tondach tetőcserepekre!

A Wienerberger Zrt. a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítja a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promócióját végfelhasználók részére. Ajánlja Ön is ügyfeleinek a kiváló minőségű Tondach kerámia tetőcserepeket, amelyekkel nem csak a tető lesz időtállóan szép, de az építtető is spórolhat akár 60.000 Ft-ot!