Hírek

Pont jólesik!

Használd SuperShop kártyád októberben, regisztrálj a supershop.hu/nyerjen oldalon és nyerd meg a 10 x 10 000, vagy az 1000 x 650 SuperShop pont egyikét az OMV VIVA shop-ok támogatásával!

Ketyeg a nyerő óra!

Nyerj minden órában 5000 Supershop pontot vagy vidd el a fődíjat: 1 000 000 Supershop pontot!

Velux markanap

Gyerel el Áruházunkba AUGUSZTUS 9-ÉN Velux Márkanapunkra!

Magnat promóciós kampány

Elindult MAGNAT nyereményjátékunk, melynek keretében napi, heti vagy havi nyereményeink egyikét, vagy akár az 1 milló Forint fődíjat is megnyerheted!

Baumit nyereményjáték

A házak is rétegesen szeretik. Nyerjen rétegről rétegre Baumit hőszigetelő rendszerrel

A nyelvtanulás nyerő!

Nyelvet tanulnál nyáron? Májusban a Katedra nyári nyelvtáborába vagy a Katedra nyári csoportos nyelvtanfolyamára nyerhettek helyet, ha használjátok SuperShop kártyátokat áruházunkban, majd regisztráltok a supershop.hu/nyerjen oldalon!

Elrepítjük egy álomnyaralásra!

Regisztráljon most és használja SuperShop kártyáját 2022. április 1 - 30. között áruházunkban legalább egy alkalommal, és megnyerheti a 2 db 150.000 Ft értékű Premio Travel utazási utalvány egyikét!

NYERJEN ÉS GRILLEZZEN!

Regisztráljon most, ha eddig még nem tette, használja SuperShop kártyáját üzletünkben 2022. március 1-31.

Varázslatos nyeremények

Pár egyszerű trükkel januárban Ön is nyerhet! Töltse fel a vásárlás során kapott sorsjegyen található kódot! Regisztráljon és nyerjen a 10 milliónyi azonnali nyereménypontból! Ne feledje, hogy már egy kódfeltöltés után is automatikusan részt vesz fődíjunk, az 1 millió forinttal feltöltött bankkártya sorsolásán is! A promóció időtartama: 2022. január 1 — 31.

Nyerj REGIO játékot Supershop kártyával!

2021 november 1 és 30 között vásárláskor használd Supershop kártyád, regisztrálj a supershop.hu/nyerjen weboldalon és nyerd meg a 20 db 10 000 Ft értékű REGIO JÁTÉK vásárlási utalvány egyikét! Sorsolás: 2021. december 7.

Nyerj és újítsd fel otthonod Supershoppal!

Nyerjen és újítson fel az újHÁZ Centrummal! Használja SuperShop kártyáját bármely SuperShop partnernél októberben, regisztráljon a www.supershop.hu/nyerjen oldalon, és nyerje meg a 150.000 Ft értékű újHÁZ Centrum ajándékutalványt! A promóció időtartama: 2021. október 1 — 31. További részletek és feltételek a www.supershop.hu oldalon

Szeptemberi Supershop nyereményeső

Újra pörög a SuperShop szerencsekereke és szórja a nyereményeket! Használja SuperShop kártyáját 2021. szeptember 1– 30 között, regisztráljon a supershop.hu/nyerjen weboldalon, és pörgesse meg a szerencsekereket az azonnali pontnyereményekért, vagy vigye el az 1 millió SuperShop pontos fődíjat!

Nyerjen kényeztető pihenést Supershop kártyájával

Használja SuperShop kártyáját augusztus 1– 31. között, regisztráljon a supershop.hu/nyerjen weboldalon, és nyerje meg a Wellnesshetvege.hu által felajánlott, a Borostyán Med-Hotel****-be szóló 5 db 100 000 Ft értékű wellness utalvány egyikét! A játék időtartama: 2021. augusztus 1– 31.

Hűtsd le magad Supershop kártyával

Ha júliusban az union24.hu oldalon SuperShop kártyaszámod megadásával kötsz UNION Otthonbiztosítást, és regisztrálsz a www.supershop.hu/nyerjen oldalon, LG side-by-side hűtőszekrényt nyerhetsz, vagy tiéd lehet a 10 × 10.000 SuperShop pont egyike! Hűtsd le magad bátran és nem kell izgulnod otthonod biztonsága miatt sem! Köss most lakásbiztosítást, regisztrálj és nyerj! Van már biztosításod? Nem gond! Az újat akár meglévő szerződésed évfordulója előtt, előre is megkötheted! Promóció időtartama: 2021. július 1– 31.

Pöttöm fürdő pályázat

Pöttöm Fürdő Programunk idén folytatódik! Készítsetek egy rajzot és töltsétek fel a pályázatotokat 2021. július 1. és július 31. között a pottomfurdo.hu oldalra!

Álom luxuskivitelben - SWALK térkövekkel

Vásárolj JÚNIUSBAN színes SWalk térkövet, és megajándékozunk egy két fő részére, két éjszakára szóló voucherrel, a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa 5 csillagos szállodába. AZ AJÁNLAT JÚNIUS 30-IG TART!

Pénz áll a házhoz!

REGISZTRÁLJ kereskedésünkben május 31 - június 4 között és NYERJ minden nap 500.000 Ft-ot, PÉNTEKEN 3 MILLIÓ FT-OT SORSOLUNK KI! Keresd meg Áruházunkban és kattints a standyn látható QR kódra!

Nyerjen és utazzon kedvére!

Használja SuperShop kártyáját bármely partnerünknél 2021. május 1 — 31. között, regisztráljon a www.supershop.hu/nyerjen weboldalon és megnyerheti a 2 darab, egyenként 150.000Ft értékű utazási utalvány egyikét, melyet a Premio Travel utazásaira válthat be 2022. május 31-ig.

Induljon a grillszezon!

Használd SuperShop kártyádat 2021. április 1 — 30. között, regisztrálj a www.supershop.hu/nyerjen weboldalon és megnyerheted a profi Barbecook gázgrillt teljes felszereléssel a PrímaEnergia – PrimaNet felajánlásával.

Tondach tetőfelújító akció

Újítsa fel tetőjét Tondach kerámia tetőcseréppel! Új tondach kerámiacseréptető most akár 50% állami támogatással és plusz akár 50.000 Ft visszatérítéssel! Kattintson a részletekért!

10 millió pontos JANUÁR

Vásároljon Supershop kártyájával 2021. január 1 - 31. között legalább 4.000 Ft értékben és egy sorsjegyet kap ajándékba! Töltse fel a kapott sorsjegy kódját a supershop.hu/nyerjen oldalra és nyerjen a 10 millió azonnali nyereménypontból és akár elviheti a fődíjat is, az 1 millió SuperShop pontot!

Most cserélj tetőablakot!

Most cserélj tetőablakot és vegyél részt a NOVEMBER 30-ig tartó akciónkban! Részletek és regisztráció: https://akcio.velux.hu/regisztracio/

Pöttöm fürdő program

Újraindult a Pöttöm Fürdő Program! Az újHÁZ Centrum idén is szeretné támogatni az óvodákat. 1.000.000 Ft értékben érintésmentes szappanadagolókat és foglalkoztató füzeteket ajánl fel.

Supershop őszi akció

Pörgesse meg a SuperShop szerencsekerekét! Kipörgetünk 5 millió SuperShop pontot!

Supershop BestByte akció

Nálunk is gyűjtheti és beválthatja a Supershop pontjait! Használja SuperShop kártyáját bármely partnerünknél augusztusban, regisztráljon a www.supershop.hu/nyerjen oldalon, és nyerje meg a 20 db 5.000 Ft értékű BestByte vásárlási utalványok egyikét. A promóció érvényes: 2020. augusztus 1 - 31.

Megéri számolni a tetőtérrel

Bővül a család vagy szimplán több élettérre vágyik otthonában? Nem szükséges rögtön a költséges költözésben gondolkodnia. A tetőtér beépítése pénzügyileg egy olyan okos döntés, amiért pár évvel későbbi éne biztosan hálás lesz Önnek.

Pénzvisszatérítés Tondach tetőcserepekre!

A Wienerberger Zrt. a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítja a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promócióját végfelhasználók részére. Ajánlja Ön is ügyfeleinek a kiváló minőségű Tondach kerámia tetőcserepeket, amelyekkel nem csak a tető lesz időtállóan szép, de az építtető is spórolhat akár 60.000 Ft-ot!