Kiadványaink

Prémium burkolat katalógus 2024

Ismerje meg 2024-es prémium burkolatainkat! Lapozza végig katalógusunkat vagy fáradjon be személyesen fürdőszoba szalonunkba, ahol szakképzett eladók, rengeteg burkolat és szaniter, valamint remek kedvezmények várják!

Kertépítés kisokos

Mindennek van határa! Legyen az egy szép kerítés! Tekintse meg legújabb kisokosunkat és tegye szebbé kerítését.

Melegburkolati katalógus 2024

A legújabb és legkorszerűbb melegburkolati padlóknak a mai rohanó világunkban nemcsak stílusosnak kell lenniük, hanem komoly igénybevételnek is meg kell megfelelniük. Nézze meg legfrissebb katalógusunkat és keresse értékesítőinket a részletekért!

Vinyl katalógus

Amikor burkolatot választunk a lakásunk különböző helyiségeibe, sok szempontot kell figyelembe vennünk. Az igényeinknek ma már nem elég, hogy esztétikus és trendi a burkolattípus, legyen mellette könnyen tisztítható, tartós, és sokoldalúan felhasználható! A jó hír az, hogy a gyártók már megszámlálhatatlan megoldással igyekeznek kielégíteni a vásárlók igényeit, és akár vinyl burkolatot is választhatunk.

újHáz ragasztástechnikai katalógus

Az újHÁZ Centrum ragasztástechnikai termékeit bemutató kiadvány célja, hogy áttekintő, széles körű információval szolgáljon jelenleg a piacon elérhető, kötési munkálatokhoz használható termékekről.

Ragasztástechnikai katalógus

A tökéletes burkolási végeredmény eléréséhez a szakértelmen kívül a megfelelő anyagok felhasználása is elengedhetetlen. Ragasztástechnikai katalógusunk a piacon rendelkezésre álló termékek széles körű bemutatását tűzte ki célul.

HSK katalógus

A HSK egy családi vállalat, mely hosszú évek óta jelen van a szaniteriparban. A „zuhanykabinok világának” specialistájaként a HSK a konzekvens fejlődés, a kimagasló minőség és a kiváló ár-érték arány mellett kötelezte el magát.

ABK Sensi Signoria

Megérkezett üzletünkbe az új ABK Sensi Signoria márvány hatású porcelán burkolatcsalád.

Geotiles katalógus

A spanyol Geotiles termékei mára már öt kontinens több, mint 100 országában elérhetőek a vevők számára. Sikerük titka a trendekre való gyors reagálásban, a folyamatosan termékfejlesztésben és a vásárlói igények szem előtt tartásában rejlik. Termékkínálatában mindenki meg tudja találni az elképzelésének megfelelő terméket, még a legavantgárdabb designt keresők is.

FAP Cersaie ÚJDONSÁG

A gyártó újdonságai bemutatótermünkben megtekinthetők! Kérje látványtervezőnk segítségét a tökéletes elrendezés és összhang kialakításához!

Húsvéti kifestő

Malter és Centi a két házi manó visszatért, hogy a tavaszi szünetben is elfoglaltságot adjon gyermekeinek. Kellemes húsvéti ünnepeket és tartalmas családdal töltött perceket kívánunk!