Kiadványaink

Radex fém kültéri ajtó katalógus

Válasszon a P55 fém bejárati ajtók vagy a S68ZL fém bejárati ajtók közül és élvezze az esztétikus biztonságot! Találja meg az Ön igényeinek és ízlésének megfelelő bejárati ajtókat, keressen minket bizalommal!

Elolvasom!

Splendoor kültéri ajtó választék

Az újHÁZ kínálatában elérhető Splendoor ajtók mindegyike tökéletes választás lakások és családi házak bejárataként egyaránt. Mindegyik modell kiváló hőszigetelésű és RC2 biztonsági fokozattal rendelkezik. Amennyiben többet szeretne tudni a megrendelhető változatokról és az ajtók tulajdonságairól, úgy tekintse meg katalógusunkat és keresse építőanyag értékesítő kollégáinkat személyesen vagy online!

Elolvasom!

Radex fa beltéri ajtó katalógus

A Radex beltéri fa ajtók tömör skandináv lucfenyőből vagy borovi fenyőből készülnek több különböző stílusban, 4 mm vastagsággal. Elegáns és tartós kialakításuk révén ideális választásul szolgálhatnak bármely belső térhez, minőségi anyaghasználatukkal és természetes megjelenésükkel pedig az Ön kedvencei között is helyet kaphatnak! Nézze meg katalógusunkat, kérdés esetén pedig vegye fel a kapcsolatot értékesítőinkkel online vagy személyesen üzletünkben!

Elolvasom!

Prémium burkolat katalógus 2024

Ismerje meg 2024-es prémium burkolatainkat! Lapozza végig katalógusunkat vagy fáradjon be személyesen fürdőszoba szalonunkba, ahol szakképzett eladók, rengeteg burkolat és szaniter, valamint remek kedvezmények várják!

Elolvasom!

Kertépítés kisokos

Mindennek van határa! Legyen az egy szép kerítés! Tekintse meg legújabb kisokosunkat és tegye szebbé kerítését.

Elolvasom!

Kerti ötletek, újdonságok

Kerti ötletek, újdonságok. Fedezze fel legújabb termékeinket terasza, kertje kialakításához! Inspirálódjon, gyűjtsön kreatív ötleteket álmai megvalósításához! Egyedi design, sokféle megoldás.

Elolvasom!

Szigetelés kisokos

Egy új otthon tervezésénél vagy egy meglévő korszerűsítésénél sok mindenre oda kell figyelni, hogy az kényelmes, energiatakarékos, környezetbarát és biztonságos legyen. A házépítés során az egyik legfontosabb megoldandó feladat a szigetelés. Látogass el kereskedésünkbe, Tökölre, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, bármely kérdés megválaszolásában!

Elolvasom!

Ytong lépcsőelemek

Előregyártott Xella Ytong elemeink optimális megoldást nyújtanak akár új, akár felújítások során gyors, azonnal terhelhető, kis élőmunka igényű, masszív lépcsőszerkezetek megvalósításához.Többszintes családi házak belső lépcső szerkezeteinek kialakításához tökéletes megoldást keres? Nézze meg katalógusunkat!

Elolvasom!

Melegburkolati katalógus 2024

A legújabb és legkorszerűbb melegburkolati padlóknak a mai rohanó világunkban nemcsak stílusosnak kell lenniük, hanem komoly igénybevételnek is meg kell megfelelniük. Nézze meg legfrissebb katalógusunkat és keresse értékesítőinket a részletekért!

Elolvasom!

Vinyl katalógus

Amikor burkolatot választunk a lakásunk különböző helyiségeibe, sok szempontot kell figyelembe vennünk. Az igényeinknek ma már nem elég, hogy esztétikus és trendi a burkolattípus, legyen mellette könnyen tisztítható, tartós, és sokoldalúan felhasználható! A jó hír az, hogy a gyártók már megszámlálhatatlan megoldással igyekeznek kielégíteni a vásárlók igényeit, és akár vinyl burkolatot is választhatunk.

Elolvasom!

újHáz ragasztástechnikai katalógus

Az újHÁZ Centrum ragasztástechnikai termékeit bemutató kiadvány célja, hogy áttekintő, széles körű információval szolgáljon jelenleg a piacon elérhető, kötési munkálatokhoz használható termékekről.

Elolvasom!

Ragasztástechnikai katalógus

A tökéletes burkolási végeredmény eléréséhez a szakértelmen kívül a megfelelő anyagok felhasználása is elengedhetetlen. Ragasztástechnikai katalógusunk a piacon rendelkezésre álló termékek széles körű bemutatását tűzte ki célul.

Elolvasom!

HSK katalógus

A HSK egy családi vállalat, mely hosszú évek óta jelen van a szaniteriparban. A „zuhanykabinok világának” specialistájaként a HSK a konzekvens fejlődés, a kimagasló minőség és a kiváló ár-érték arány mellett kötelezte el magát.

Elolvasom!

Geotiles katalógus

A spanyol Geotiles termékei mára már öt kontinens több, mint 100 országában elérhetőek a vevők számára. Sikerük titka a trendekre való gyors reagálásban, a folyamatosan termékfejlesztésben és a vásárlói igények szem előtt tartásában rejlik. Termékkínálatában mindenki meg tudja találni az elképzelésének megfelelő terméket, még a legavantgárdabb designt keresők is.

Elolvasom!

FAP Cersaie ÚJDONSÁG

A gyártó újdonságai bemutatótermünkben megtekinthetők! Kérje látványtervezőnk segítségét a tökéletes elrendezés és összhang kialakításához!

Elolvasom!

Húsvéti kifestő

Malter és Centi a két házi manó visszatért, hogy a tavaszi szünetben is elfoglaltságot adjon gyermekeinek. Kellemes húsvéti ünnepeket és tartalmas családdal töltött perceket kívánunk!

Elolvasom!

Bejárati ajtó kisokos

Zajos lépcsőházban lakik, esetleg tapasztalod, hogy bár csukva van az ajtó, mégis bejönnek kintről kellemetlen szagok? A szomszédban betörés történt és szeretne javítani otthona biztonságát? Szeretné megújítani háza megjelenését, de csak kisebb beruházást engedhet meg magának? Számtalan lehetőségünk van a bejárati ajtó választásakor!

Elolvasom!

Beltéri ajtó kisokos

A beltéri ajtók mindennapi életünk szerves részét képezik. Térelválasztó funkciója mellett fontos szempont még a zajcsökkentés, hőmérséklet-szabályozás és a biztonság is. Ajtócsere vagy vásárlás előtt érdemes felkészülni mind a megjelenéssel, mind a lehetséges műszaki megoldásokkal kapcsolatban.

Elolvasom!

Nyílászáró karbantartási és szerelési segédlet

Új műanyag nyílászárói élettartamának növeléséhez nagyban hozzájárul, ha szakértő vállalkozóval ellenőrizteti és javíttatja őket. A beépítést végző szakembernek minimum 1 év garanciát kell vállalnia, így ebben a periódusban érdemes rendellenes működés esetén azonnal jelezni a vállalkozónak. Tökéletes működés mellett is szánjon időt a rendszeres karbantartásra. A vasalat zárószemeit évente 1 alkalommal gépolajjal javasolt befecskendezni, hogy a mozgó alkatrészek működése zavartalan legyen. További tippekért és trükkökért lapozzon tovább segédletünkben!

Elolvasom!

M-Acryl katalógus 2024

Élményfürdő mindennap! Nem kell elutaznia, hogy egy drága wellness hétvégén oldja le magáról a mindennapok nehézségeit. A különböző formájú és méretű kádak között garantáltan megtalálja a fürdőszobája számára ideális formát – legyen akármilyen kicsi vagy nagy az alapterülete.

Elolvasom!

Az M-Acryl Prestige fürdőkádak

Az M-Acryl Prestige fürdőkádak: Kiérdemelt kényelem minden nap. Az M-Acryl Prestige fürdőkádak többet nyújtanak, mint a hagyományos megjelenésű akril fürdőkádak. Egyedülálló dizájnjukkal és gazdag élményekkel ajándékozzák meg tulajdonosaikat. A különböző pakolófelületek, a választható oldalpanelek színei, valamint a le-túlfolyók változatos kialakításai mind az Ön igényeinek megfelelően alakíthatók.

Elolvasom!

Radaway Hypnotic - színes zuhanykabin katalógus

Örömmel mutatjuk be Önnek a 2024-es új termékkatalógust, amelyben megtalálja a legújabb szálcsiszolt profilú zuhanykabinokat, valamint a legfrissebb fekete, arany és fehér trendeket, ajánlatokat. Nézzen körül kínálatunkban!

Elolvasom!

H2O - Minőség kiváló áron

Fürdőkádak • Zuhanykabinok • Kiegészítők Népszerű és praktikus fürdőkádak, amelyek ellazítanak egy nehéz nap után. Kádparavánok, csaptelepek, masszázsrendszerek, zuhanykabinok, zuhanyajtók, zuhanytálcák, folyókák, fejpárnák és egyéb kiegészítők. Nézzen körül kínálatunkban telephelyünkön, Tökölön, vagy látogasson el hozzánk online és sétáljon végig virtuálisan bemutatótermünkben!

Elolvasom!

Vásárlói tájékoztató

Ez az útmutató részletes iránymutatást nyújt a megvásárolt kerámia burkolólapok szakszerű használatához és kezeléséhez, biztosítva a termék minőségének megőrzését és az esetleges garanciális igények érvényesítését.

Elolvasom!