Kiadványaink

Melegburkolati katalógus

A legújabb és legkorszerűbb melegburkolati padlóknak a mai rohanó világunkban nemcsak stílusosnak kell lennie, hanem komoly igénybevételnek is meg kell megfelelnie.

FAP Cersaie ÚJDONSÁG

A gyártó újdonságai bemutatótermünkben megtekinthetők! Kérje látványtervezőnk segítségét a tökéletes elrendezés és összhang kialakításához!

Geotiles katalógus

A spanyol Geotiles termékei mára már öt kontinens több, mint 100 országában elérhetőek a vevők számára. Sikerük titka a trendekre való gyors reagálásban, a folyamatosan termékfejlesztésben és a vásárlói igények szem előtt tartásában rejlik. Termékkínálatában mindenki meg tudja találni az elképzelésének megfelelő terméket, még a legavantgárdabb designt keresők is.

M-Acryl kádak

Mi a művészet? Sokszor csak egy jó fürdés... Tekintsd meg térben álló kádainkat! MOST ajándék akrilkád tisztítószerrel és mikroszálas törlőkendővel!

ABK Sensi Signoria

Megérkezett üzletünkbe az új ABK Sensi Signoria márvány hatású porcelán burkolatcsalád.

Kertépítés kisokos

Mindennek van határa! Legyen az egy szép kerítés! Tekintse meg legújabb kisokosunkat és tegye szebbé kerítését.

Ragasztástechnikai katalógus

A tökéletes burkolási végeredmény eléréséhez a szakértelmen kívül a megfelelő anyagok felhasználása is elengedhetetlen. Ragasztástechnikai katalógusunk a piacon rendelkezésre álló termékek széles körű bemutatását tűzte ki célul.

HSK katalógus

A HSK egy családi vállalat, mely hosszú évek óta jelen van a szaniteriparban. A „zuhanykabinok világának” specialistájaként a HSK a konzekvens fejlődés, a kimagasló minőség és a kiváló ár-érték arány mellett kötelezte el magát.

Fürdőszobabútor katalógus 2021

Az újHÁZ Centrum neve immár több mint két évtizede összeforrt a minőségi építőanyagokkal, hogy az álomotthonukat építők számára megadjon mindent, amire szükségük lehet az alapoktól egészen a tetőig. Tudjuk, hogy az otthonteremtés számos komoly döntést igényel, hiszen házunkkal vagy lakásunkkal gyakran egy életre tervezünk. Tereinknek azonban nem csak időtállónak kell lennie, hanem annak érdekében, hogy otthonosan érezzük benne magunkat, tükröznie kell személyiségünket is.

újHáz ragasztástechnikai katalógus

Az újHÁZ Centrum ragasztástechnikai termékeit bemutató kiadvány célja, hogy áttekintő, széles körű információval szolgáljon jelenleg a piacon elérhető, kötési munkálatokhoz használható termékekről.

Vinyl katalógus

Amikor burkolatot választunk a lakásunk különböző helyiségeibe, sok szempontot kell figyelembe vennünk. Az igényeinknek ma már nem elég, hogy esztétikus és trendi a burkolattípus, legyen mellette könnyen tisztítható, tartós, és sokoldalúan felhasználható! A jó hír az, hogy a gyártók már megszámlálhatatlan megoldással igyekeznek kielégíteni a vásárlók igényeit, és akár vinyl burkolatot is választhatunk.