Építőanyag termékeink
Beton termékek

1 - 19 / 19 db

Nézzen körül beton termékeink között már ma, kérjen rájuk egyedi árajánlatot a fejlécben található  gombra kattintva, vagy jöjjön be hozzánk személyesen Tökölre! Szaktanácsadással, bankkártyás fizetéssel és bemutatóteremmel várjuk.

Beton termékek akár raktárról, gyors szállítással! 

 

Beton termékek széles választéka
 

A beton termékek a modern építészet és építőipar elengedhetetlen elemei. Az építőipari beton termék, azaz oszlopzsalu, zsaultégla, beton falazóblokk, zsaluzóelem vagy pincetégla sokoldalúan felhasználható, tartós kialakítású elem, amely hosszútávú megoldást nyújt számos különböző építési projekt számára. Az ÚjHáz Tököl telephelyén ezeket a betontermékeket mind megtalálhatja, ráadásul raktárról, akár kiszállítással is megvásárolhatja őket. Ezek a zsaluzó elem változatok kielégítik az iparág legmagasabb elvárásait.


Kiváló minőségű zsalukő, zsaluelem
 

A zsalukő és a hozzá kapcsolódó pillérzsaluzó elemek olyan alapvető építőanyagok, melyeket széles körben használnak az építőiparban. De mit építhetünk ezeknek a pillérzsaluknak, pillérzsaluzó elemeknek a segítségével? A beton termékek ezen változataival létrehozhatunk különböző falazatokat, oszlopokat, vagy akár kerítéseket is.


Beton zsaluzó elemek méretei
 

Mind tudjuk, hogy nem elég a kiváló minőség, a megfelelő méretű termék nélkül lehetetlen a precíz, gazdaságos és időtálló építés. Éppen ezért zsaluköveket is több, különböző méretben árusítunk, hogy mindenki megtalálhassa a céljainak megfelelő paraméterekkel rendelkező beton termékeket.

Zsalukő méretek:

15x50x23; 20x50x23; 25x50x23; 30x50x23; 40x50x23

Falazóblokk méretek:

50x22x12; 38x22x30

Válaszfalelem méretek:

50x10x22

Pincefalazó elem méretek:

38x30x23


Zsalukő kerítés
 

Az általunk kínált beton falazóblokkok, oszlopzsaluk és egyéb zsaluzóelemek kiemelkedően strapabíróak, tartósan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, éppen ezért felhasználásuk módja szinte végtelen. Ezek a betontermékek könnyen kezelhetők és telepíthetők, ennek köszönhetően pedig gyorsan és hatékonyan használhatjuk őket építési projektjeinkhez.

Nézzük is, mi mindenhez használhatjuk fel a zsaluköveket, pincetéglákat, zsaluzóelemeket! Építhetünk belőlük:

  • kerítésfalakat támfalakat vagy kerti falakat,
  • elválasztókat grillező vagy sütögető helyeket
  • virágládákat, padokat


Házhozszállítási szolgáltatás, szaktanácsadás
 

Vásárlóink számára nemcsak kiváló minőségű betontermékeket kínálunk, hanem minden más építőanyagot is megvásárolhat tőlünk, amelyre következő projektjénél szüksége lesz. A jól összeválogatott termékpaletta mellett plusz szolgáltatásokat is biztosítunk, hogy biztos legyen a siker.

Rugalmas szállítási lehetőségeink révén a megrendelt termékeket gyorsan és hatékonyan juttatjuk el a megadott helyszínre. Szakértő csapatunk telefonon, e-mailben és személyesen is rendelkezésére áll. Segítenek kiválasztani a megfelelő termékeket, egyeztetik a kiszállítás és a kifizetés részleteit, kiegészítő, az építkezés során hasznos és fontos termékeket is figyelmébe ajánlanak. Legyen szó kis vagy nagy volumenű építkezésről, nálunk megtalálja azokat a tetőfedő anyagok, falazó anyagokat és további termékeket, amelyekre szüksége van.