Építőanyag termékeink
Faanyagok

1 - 7 / 7 db

Faanyagokat is vásárolhat tőlünk, akár impregnálással is!
Néhány darabra lenne szüksége csak személyes átvétellel? Kamionnyi mennyiséget rendelne következő építkezéséhez? Nálunk mindkettőre van lehetősége! Válogassa ki a szükséges fűrészárukat, majd a termék neve mellett található kosár ikonra kattintva adja őket hozzá ajánlatkéréséhez. Természetesen külön is kérhet tőlünk ajánlatot, akár több különböző termékre vonatkozóan is a fejlécben található  gombra kattintva. Várjuk megkeresését!

 

Faanyagok vásárlása, akár impregnálással
 

A belsőépítészet és az építőipar már nagyon régóta, nagyon széles körben alkalmazza és előszeretettel használja fel a különböző faanyagokat. Ez nem csak annak köszönhető, hogy megújuló energiaforrásként újra és újra hozzáférhetőek, megújulnak, hanem természetes szépségük, időtállóságuk és szilárdságuk miatt is alkalmasak mind építési, mind dekorációs célokra. Ebben a kategóriában olyan faanyagokat és kiegészítőket talál meg, amelyekre nagy valószínűséggel Önnek is szüksége lesz következő építkezéséhez, felújításához.

Természetesen faanyagok vásárlása esetén is biztosítani tudunk bizonyos esetekben elengedhetetlen szolgáltatásokat. Ilyen a faanyagok impregnálása is. Impregnálás során a nálunk vásárolt anyagokat egy olyan anyaggal kezeljük le, amely növeli azok tartósságát, ellenállóképességét a környezeti hatásokkal és a kártevőkel szemben. A tőlünk vásárolt fűrészáruk helyszíni impregnálásáról ide kattintva olvashat bővebben!


Gerenda - fenyő fűrészáru
 

Valószínűleg Ön is tudja, hogy a gerendák azok a vastag, hosszú és erős faanyagok, amelyeket általában a tetőszerkezetekben és a födémrendszerekben alkalmaznak. Ezek a szerkezeti elemek viselik az épület súlyát és terhelését, és fontos szerepet játszanak az épület stabilitásában és a szerkezet egységének megőrzésében. Kínálatunkban különböző méretű gerendákat vásárolhat meg helyszíni átvétellel vagy akár házhozszállítási szolgáltatással is.


Deszka, padló - zsaludeszka
 

A fa deszkák és padlók azok a vékonyabb faanyagok, amelyeket a padlóburkolatok, falburkolatok, egyéb belsőépítészeti elemek készítésére használnak. Ezek a faanyagok sokféle formában és méretben elérhetők, lehetővé téve a különböző stílusok és területek testreszabott kialakítását. Kínálatunkban a keskenyebb és rövidebb daraboktól kezdve, az akár 6 méter hosszú zsaludeszkákig mindent megtalálhat, amire szüksége van.


Lambéria és hajópadló
 

A tartószerkezeti egységekhez használt faanyagokon kívül megvásárolhatja tőlünk új lambériáit vagy hajópadlóit is. A lambéria és a hajópadló olyan burkolatok, amelyeket általában belső falak és padlók borítására használnak. Ezek a faanyagok esztétikai megjelenésük miatt népszerűek, és hozzájárulnak a helyiség hangulatának és stílusának kialakításához. Amennyiben további melegburkolataink is felkeltették érdeklődését, úgy kattintson ide a részletekért!


Stafnik és tetőlécek
 

A stafnik és a tetőlécek olyan vékony, hosszú faanyagok, amelyeket a tetőszerkezetben alkalmaznak, a tetőfedés alatt. Ezek a faanyagok segíthetnek a tetőfedés rögzítésében, valamint hozzájárulnak az épület vízszigeteléséhez használat anyagok lefogatásához.


OSB lapok
 

Mindenk ismeri őket, de kevesen tudják, hogy mit is jelent pontosan az OSB rövidítés. Az OSB, azaz Oriented strand board egy faforgácslap lemez vagy rétegelt lemez, amely fadarabok összenyomásával és összeragasztásával lett létrehozva. Ezeket a lapokat általában szerkezeti lemezként használják az épületek belső és külső szerkezeteiben.


Faanyag kiegészítők, huzalszegek, ácskapcsok
 

A faanyagok szereléséhez, telepítéséhez, összefogatásához természetesen különböző kiegészítőkre is szükség lesz. Ilyenek például a különböző méretű huzalszegek és ácskapcsok is. Feladatuk a faanyagok rögzítése, a szerkezet erősítése.