Építőanyag termékeink
Falburkolatok

1 - 40 / 40 db

Gratulálunk szerkezetkész házához! Ideje kiválasztani a kültéri és beltéri burkolatokat! Nézzen körül FabroStone falburkolataink között és kérjen rájuk egyedi árajánlatot a fejlécben található  gombra kattintva. Amennyiben egy helyről vásárolná meg csempéit, járólapjait, hidegburkolatait és melegburkolatait is, úgy nézzen körül fürdőszobaszalonunk kínálatában is. 

Termékek akár raktárról, gyors szállítással! 

 

Építőanyag - falburkolatok
 

Építőanyagok választásánál számos falburkolat típus közül is választanunk szükséges. A legfontosabb szempont a döntés előtt, hogy csak beltéren vagy kültéren és beltérben is használható változatokat keresünk-e? A FabroStone falburkoló elemek között találhat kint és bent használható darabokat is.

A falak megfelelő borítása kiemelt fontosságú lehet nem csak az esztétikus összkép, de az állapotmegóvás és a tartósság fenntartása érdekében is.

 

Természetes kő hatású FaberoStone falburkoló panelek

 

Az építőanyagok világában a természetes kő hatású FaberoStone falburkoló panelek kiváló megoldást kínálnak erre a célra. Ezek a falburkoló panelek a természetes kövek hatását idézik, éppen ezért esztétikailag is lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek a helyiségeknek.

 

Falburkoló panel

 

A természetes kő és falburkoló elemek alkalmazása nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem tartósságukkal és időtállóságukkal is kitűnhetnek egyéb más burkolóanyagok közül.

A gyártó büszke arra, hogy termékeiben sikeres ötvözte a magyar kreativitást, a tradicionális olasz formavilágot, a modern eleganciát és a környezetvédelmi követelményeket. A paletta minden darabja természetes alapanyagok felhasználásával készült és ÉMI minősítéssel rendelkezik.

 

Falburkolatok és falburkoló kiegészítők, impregnálók

 

A falburkolatok beszerzésénél nem szabad megfeledkezni a hozzájuk való kiegészítőkről sem. Ilyenek lehetnek például a különböző impregnálók, amelyek segítenek megvédeni a falburkolatokat a nedvességtől és környezeti hatásoktól, hogy azok hosszú távon megőrizzék szépségüket és állapotukat. A gyártó által ajánlott impregnáló szer használata javasolt a falburkolatok kezelése során a maximális előnyök kiaknázása érdekében.

 

Címeres tégla

 

A címeres tégla egy másik népszerű lehetőség a falak díszítésére és borítására. Ezek a téglaelemek különleges megjelenést kölcsönöznek a felületeknek.