Építőanyag termékeink
Tetőfedő anyagok

1 - 16 / 16 db

Nézzen körül tetőfedő anyagaink, cserepeink között és kérjen rájuk egyedi árajánlatot a fejlécben található  gombra kattintva, vagy jöjjön be hozzánk személyesen Tökölre! Szaktanácsadással, bankkártyás fizetéssel és Ötletpark bemutatóterülettel várjuk.

Kiváló minőségű tetőfedő anyagok, akár raktárról!

 

Tetőfedő anyagok és kiegészítők

 

Mind tudjuk, hogy nincsen megfelelően megépített ház, otthon egy hosszútávon biztonságot és védelmet nyújtó tetőszerkezet nélkül. Az épületek tetőszerkezete (amelyekhez különböző faanyagokat is beszerezhet telephelyünkről vagy házhoz szállítással is) és annak megfelelő szigetelése, fedése kulcsfontosságú. Ebben a kategóriában olyan termékeket és kiegészítőket találhat meg és kérhet rájuk vonatkozóan további tájékoztatást, ajánlatot, amelyek kifejezetten a tetőszerkezet borítására és szigetelésére lettek kifejlesztve.

 

Tetőszigetelés

 

Ahogyan házunk falait és alapjait szigeteljük, úgy szükséges a tetőszerkezet szigetelését is szakszerűen elvégezni, elvégeztetni. A tetőszigetelés egy olyan kihagyhatatlan lépés, amely elengedhetetlen a hőveszteség minimalizálásához és a belső helyiségek hőmérsékletének szabályozhatóságához is. Ezeket a szigetelőanyagokat a tetőszerkezet alá helyezik fel, céljuk az épület energiatakarékosságának növelése.

 

Fólia

 

A tetőfólia lényegében egy vékony anyagú vízálló membrán, amely megakadályozza a nedvesség és víz behatolását az épületbe. Ezek a fóliák segítenek a tetőszerkezet szárazon tartásában és hozzájárulnak az épület tartósságának, stabilitásának megőrzéséhez.

 

Cserép és zsindely

 

Amikor tetőfedő anyagokról beszélünk, akkor a legtöbb embernek a különböző színű, méretű és anyagú cserepek jutnak eszébe. A cserepek mellett azonban nem szabad megfeledkeznünk a zsindelyről sem. A cserép és a zsindely olyan tetőfedő anyagok, amelyeket hagyományosan alkalmaznak a tetők borítására. Ezek az anyagok különböző formákban és színekben elérhetőek, és nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem nagyfokú védelmet is biztosítanak az időjárás viszontagságaival szemben. Kiválasztásukkor érdemes szakértő segítséget is igénybe venni, hiszen fontos tudni, hogy nem minden tetőfedő termék használható fel minden tetőszerkezethez. Szaktanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére személyesen tököli telephelyünkön, telefonon és e-mailben is.

 

Ereszcsatorna és bádog

 

Amikor tetőszerkezetről beszélünk, akkor elég hamar előkerülnek a különböző esővíz elvezetésére szolgáló kiegészítők is. Ilyenek az ereszcsatornák és a bádog is. Az ereszcsatornák segítenek elvezetni az esővizet a tetőről, míg a bádogok védelmet nyújtanak a tető pereménél és az ablakok körül. A horganyzott hajlatbádog a tető és fal találkozási felületének, illetve a kémény körüli részek beázás elleni védelmét szolgálja.

 

Tető kiegészítők

 

A jól funkcionáló tetőrendszer azonban nem csak arról ismerszik meg, hogy megfelelő minőségű anyagokból, megfelelő szakértelemmel lett megépítve. A tetőnek funkciójában mindent el kell látnia annak érdekében, hogy a szerkezet megfelelően alkalmazkodjon az időjárás és a terület sajátosságaihoz. Éppen ezért, amennyiben például hegyvidéken lakik, ahol a téli hónapokban nagyobb mértékű havas csapadék is eshet, jól jöhet, ha hófogó elemeket is beszerez. Ebbe a kategóriába tartoznak olyan kiegészítők is, mint a kúpalátétek, szellőzőszalagok, vápaszegély szivacsok vagy hófogó elemek.