FAP Nord Natural Matt 20x20 fNAP

Kőhatású kis méretű gres padlólap

Föbb információk
Gyártó:
FAP
Termék:
Nord Natural Matt 20x20 fNAP
Cikkszám:
FAP-fNAP
Ország:
Olaszország
Mintázat:
Típus:
Kültéri, Beltéri
Helyiségek:
konyha, nappali, fürdő, WC, terasz
Méretek:
20x20
Ár
Ár:
Keresse kollégáinkat!

Leírás

A Nord egy kőhatású burkolatcsalád, mely a kövek markáns, elemi karakterét egy modern megjelenésű, széles körben használható köntösbe csomagolja. Ideális választás azoknak, akik a rajonganak a természetes felületekért, ugyanakkor valami egyedi, kreatív megoldásra vágynak. A Fap tervezőitől megszokott módon ez a kollekció is számos izgalmat rejt magában. Alaplapjai négy eltérő árnyalatban, számos méretben, matt, szatén és csúszásmentes felülettel egyaránt kaphatóak. Részletesen kidolgozott mintázata már önmagában is garantálja a lélegzetelállító látványt, ám dekorelemei teszik igazán ellenállhatatlanná ezt a kollekciót.
A hagyományos mozaikon túl találkozhatunk mikromozaikkal, melynek érdekessége enyhén kopottas megjelenése és kőmozaikkal is, melyek izgalmas kiegészítői a mai enteriőröknek.
Az “Atelier” kollekciójában található 20×20 cm-es lapokat tehetjük padlóra és falra is. Dekorlapjaival, amelyek között találhatunk csíkos mintázatú, vagy mázas felületű, geometrikus mintázatú elemeket, igazi csemegeként pedig a metál fényű, vagy “firenzei örökség”-ként emlegetett organikus mintázatú darabokat, egyedi falfelületeket alakíthatunk ki.