Otthona új horizontja

A tetőcserép és a térkő találkozása. Otthona külsejénél is szeretné elérni a teljességet és harmóniát? Az egység megteremtéséhez most mi is hozzájárulunk az egymáshoz tökéletesen illeszkedő tetőcserepekkel és térkövekkel. A Terrán Tetőcserepek és az SW Térkövek különleges színkombinációkkal és stíluskombinációkkal segítik a legjobb döntés meghozatalát. Inspirálódjon és válassza az egymáshoz tökéletesen illeszkedő cserép-térkő párosításokat! Olvasson tovább a részletekért!

De ez még nem minden! Amennyiben 2024.10.31-ig minimum 100 m2 SW térkövet vásárol, úgy wellness pihenéssel ajándékozzuk meg! Az ajándék tartalma: 2 fő részére 2 éjszaka félpanziós ellátással a szilvásváradi 4 csillagos La Contessa Katélyhotelben!

SW térkő akció


Ehhez nem kell mást tennie, mint 

  1. SW térkövet vásárolnia (A promócióban az SW Térkő által forgalmazott homogén szürke térkövek nem vesznek részt. A további promóciós szabályzatot itt éri el.) és megőriznie a vásárlást igazoló blokkot épen és sértetlenül. 
  2. Feltölteni a vásárlást igazoló nyugta adatait ezen a linken keresztül.
  3. A regisztrált e-mail címre küldjük is ezután a wellness ajándékutalványt!
  4. Élvezni a pihenést!

Most pedig nyissa meg velünk otthona új horizontját:

Földbukfenc


A biztonságot adó, elérhető, de igényes megoldásokkal rokonszenvezőknek ajánljuk a Földbukfenc fantázianevű tetőcserép és térkő párosításokat.

A Renova Plus Natúr cserép időtálló, hullámos vonalvezetésű, natúr színű, gazdaságos megoldás egy kis csavarral, minőségi kompromisszum nélkül. Ehhez a Maroskő Rozsda és az Íriszkő Bézs térköveket ajánljuk. Meleg, barnás szín, változatos forma, lerakása során az elrendezésnek csak a képzelet szab határt.

Renova Plus Natúr tetőcserép Maroskő Rozsda térkővel:
 
Renova Plus Natúr tetőcserép Íriszkő Bézs térkővel:
 

Maroskő Rozsda Íriszkő Bézs

A környezettudatosság és esztétikum találkozása, a korszakalkotó megoldások imádóinak ajánljuk Napséta kollekciónkat.

Napséta


A Generon DARK kiemelkedő fejlesztésű, esztétikus és ragyogó sötét színű tetőcseréphez a Hernádkő Holdeső és a Solymoskő Felhő - Hajnal - Alkony térköveket ajánljuk. Mindkét térkövet a természetből merített inspiráció, szürkés színvilág és tökéletes kapcsolat jellemzi a ház és a kert növényei között.

Generon DARK cserép és Solymoskő Felhő - Hajnal - Alkony térkő:
 
Terrán Generon DARK tetőcserép Hernádkő Holdeső térkővel:
 

Solymoskő Felhő - Hajnal - Alkony Hernádkő Holdeső

A klasszikus szépséghez vonzódók a Homoktánc kollekcióban kétféle tetőcseréphez (Rundo Mocca és Rundo Tégla) választhatják ki a nekik tetsző térköveket, ajánlatunk szerint 2-2 típust (Maroskő Galagonya - Classic 40 és Hollókő Rozsda és Hernádkő Széna). 

Homoktánc


A Rundo Mocca nosztalgikus vonalvezetésű és hangulatú, mokkás színvilágot képviselő tetőcseréphez a Maroskő Galagonya és a Classic40 Bézs - Mogyoró - Capuccino térköveket ajánljuk. Ez a vonal egy tradicionális, mégis egyedi megjelenésű, barnás-vöröses, kevert mélyvörös árnyalatokat tartalmazó termékpaletta. 

Rundo Mocca tetőcserép Maroskő Galagonya térkővel:
Rundo Mocca tetőcserép Classic40 Bézs térkővel:


Maroskő Galagonya Classic40 Bézs - Mogyoró - Capuccino

A Terrán Rundo Tégla színű  tetőcserepe szintén nosztalgikus hangulatot idéz. Ehhez a tetőfedő anyag változathoz az SW Hollókő Rozsda és Hernádkő Széna térkövei mutatnak a legharmonikusabban.

Terrán Rundo Tégla színű tetőcserép SW Hollókő Rozsda térkővel kiegészítve:
 
Terrán Rundo Tégla tetőcserép SW Hernádkő Széna térkővel kiegészítve:
 

Hollókő Rozsda Hernádkő Széna

A Levegőlépés párosítások azoknak szólnak, akik a könnyed, mégis tartalmas párosításokat kedvelik. Magukba foglalják a légies, mégis szilárd megjelenést, a hullámos és játékos vonalvezetést, amelyet a téglás, korallos, barnás színek egészítenek ki tökéletesen.

Levegőlépés


A Levegőlépés válogatásban a Terrán Synus Sötétbarna cserepeihez az SW Maroskő Dióhéj és az SW Hatkő Bézs - Mogyoró árnyalatait párosítottuk össze.

Terrán Synus Sötétbarna tetőcserép SW Maroskő Dióhéj térkővel kiegészítve:
 
Terrán Synus Sötétbarna tetőcserép SW Hatkő Bézs - Mogyoró térkővel:
 

Maroskő Dióhéj Hatkő Bézs - Mogyoró

A melegebb színárnyalatok kedvelőinek, a mediterrán stílus felé hajlóknak a Terrán Synus Tégla cserepei és az SW Írottkő Kagyló és Tokajkő Sárga - Barna beton kövei lehetnek a kedvencei a palettából. Nézze meg alább inspirációs képeinket, amelyek hűen mutatják be, milyen nagy hatása van annak, ha ugyan ahhoz a cseréphez eltérő, de stílusukban és színeikben megegyező betonelemeket párosítunk. 

Terrán Synus Tégla tetőcserép SW Írottkő Kagyló térkővel kiegészítve:
 
Terrán Synus Tégla tetőcserép SW Tokajkő Sárga-Barna térkővel:
 

Írottkő Kagyló Tokajkő Sárga-barna

Kráterszökkenéssel meg is érkeztünk a rusztikus stílusokhoz, színekhez, a mediterrán érzésvilághoz, a finom, hullámos vonalvezetéshez, amelyet a sárgás, barnás és vöröses színek uralnak. A Kráterszökkenés párosításai között minden rusztikus báj szerető megtalálhatja kedvenceit. 

Kráterszökkenés


Párosítsa a Terrán Coppo Ferrara tetőcserepeit az SW Maroskő Kagyló vagy Tokajkő Pince burkolóelemeivel és élvezze a változatos alakzatokat, a meleg színeket.

Terrán Coppo Ferrara tetőcserép SW Maroskő Kagyló térkővel kiegészítve:
 
Terrán Coppo Ferrara tetőcserép SW Tokajkő Pince térkővel kiegészítve:
 

Maroskő Kagyló Tokajkő Pince

Amennyiben a rusztikus stílus egy másik vonulatát képzelte el inkább otthona tetejének fedésére és udvarának, autóbeállójának burkolására, úgy a Terrán gyártó Coppo Ódon cserepeit is érdemes megnézni, amelyek tökéletes harmóniában állnak az SW Maroskő Széna és Tokajkő Barna - Bézs termékeivel. 

Terrán Coppo Ódon tetőcserép SW Maroskő Széna térkővel kiegészítve:
 
Terrán Coppo Ódon tetőcserép SW Tokajkő Barna-bézs térkővel:
 

Maroskő Széna Tokajkő Barna-bézs

Ezzel pedig meg is érkeztünk a Holdugrás válogatásokhoz, amelyek hűen tükrözik a rusztikusság ellentétét. A letisztult és modern színvilág rajongóinak kedvez ez a kétféle összeállítás. Letisztult design, minimalista vonalvezetés, amelyet monokróm színpaletta egészít ki.

Holdugrás


A Zenit Max Gránit bohém eleganciáját a Solymoskő Felhő - Dobogókő Hajnal szürke színárnyalatai egészítik ki, míg a Zenit Max Grafit szürkéjéhez az SW gyártó Maroskő Holdeső színű térkövének szürkéje illeszkedik jobban.

Terrán Zenit Max Gránit tetőcserép Solymoskő Felhő - Dobogókő Hajnal térkővel:
 
Terrán Zenit Max Grafit tetőcserép SW Maroskő Holdeső térkővel kiegészítve:
 

 Terrán Zenit Max Gránit tetőcserép Solymoskő Felhő - Dobogókő Hajnal térkővel Terrán Zenit Max Grafit tetőcserép SW Maroskő Holdeső térkővel kiegészítve

-->

Szeretnék egyedi árajánlatot kapni a termékekről: