Supershop elfogadóhely

Nálunk is gyűjtheti és beválthatja a Supershop pontjait!

Gyűjtse és vásárolja le Supershop pontjait nálunk is!

SUPERSHOP KÁRTYAPROGRAM

A SuperShop törzsvásárlójaként saját névre szóló plasztik törzsvásárlói kártyán gyűjtheti és válthatja be a nálunk, illetve más partnernél szerzett SuperShop pontokat. A SuperShop programmal kapcsolatos akciókról a Hírek menüpont alatt, Facebook oldalunkon, illetve a Supershop oldalán is tájékozódhat.

HOGYAN GYŰJTHET SUPERSHOP PONTOKAT?

Fizetéskor nyújtsa át plasztik SuperShop kártyáját a pénztárosnak, aki feltölti a vásárlás után járó pontokat az Ön kártyájára. 

 

Egyszerű a pontgyűjtés: Az újHÁZ Centrum kereskedésekben minden elköltött 500 Ft után 1 SuperShop pont gyűjthető, a SuperShop kártyán összegyűlt pontokat pedig a vásárlók beválthatják 1 SuperShop pont = 1 Ft értékben. A pontok beváltása és kiadása göngyölegre, vásárlási utalványra és az igénybe vett szolgáltatásokra (házhozszállítás, látványtervezés, költségszámítás, stb.) nem érvényes.

A SuperShop pontok elszámolása kizárólag végszámla kiállítását követően lehetséges, a papír alapú ideiglenes kártyát nem tudjuk elfogadni.

FONTOS TUDNIVALÓ: a SuperShop pont gyűjtéshez/elszámoláshoz fizikálisan (SZEMÉLYESEN) jelen kell lennie a kártyabirtokosnak, hogy a kártyáján érvényesíteni lehessen a pontokat. 

HOGYAN HASZNÁLHATJA FEL ÖSSZEGYŰJTÖTT PONTJAIT?

SuperShop kártyával ez is egyszerű: szinte bármely termékre elköltheti pontjainak tetszőleges részét. Amikor Ön szól, hogy a pontjaival fizetne, akkor minden egyes beváltott pont 1 Ft-tal csökkenti a fizetendő összeget.

Kérjük, jelezze fizetéskor pontbeváltási szándékát a pénztárosnak! Kérésére a pénztáros tájékoztatást tud adni aktuális pontegyenlegéről.

HOGYAN LEHET TAGJA ÖN IS A SUPERSHOP PROGRAMNAK?

A SuperShop kártyaigénylő lap kitöltésével szinte azonnal. A kártyaigénylő lapot a kihelyezett SuperShop állványról leveszi, és a kérdéseket követve kitölti. A kitöltött lapot vagy visszahelyezi a dobozba vagy pénztáros munkatársunknak átadja. 

Az Ön végleges, névre szóló, plasztik SuperShop kártyáját a kitöltött kártyaigénylő lap beérkezésétől számított 4 héten belül ingyenesen, postai úton juttatjuk el Önnek (az Ön által a kártyaigénylő lapon megadott címre). Ettől kezdve a végleges, plasztik kártyával már be is válthatja pontjait. 

Kártyaigénylését interneten keresztül is leadhatja a www.supershop.hu/kartyaigenyles menüpont alatt. Bármely kártyaképpel ellátott kártyát most már nálunk is egyformán használhatja.

SEGÍTHETÜNK?

Ha a törzsvásárlói programmal, kártyaigényléssel kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, hívja a SuperShop Kft. központi Ügyfélszolgálatát munkanapokon 8:00 – 17:00 óra között a (06-1) 481-6000 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@supershop.hu címre.

A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit megtalálja a SuperShop Kft. honlapján: https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/