Baumit Super Primer 5 kg

Nem nedvszívó alapokhoz, tapadóhídként funkcionáló alapozó 5 kg-os vödörben! Kültérre és beltérre!

Föbb információk
Gyártó:
Baumit
Termék:
Super Primer 5 kg
Cikkszám:
UH-535562
Nettó súly:
5 kg
Anyagszükséglet:
kb. 0,3 kg/m2
Ár
Bruttó ár:
12 385 Ft/db
Bevásárlólistára

Leírás


Alapozás nem nedvszívó aljzatokhoz, tapadóhíd
 

Tapadóhidat keres burkolatok lerakásához? Válassza ezt a Baumit gyártó által kifejlesztett Super Primer terméket! Ez a nem nedvszívó aljzatokhoz használható termék kültéren és beltéren egyaránt használható.

De honnan tudjuk, hogy az aljzat nedvszívó vagy sem?

A legegyszerűbben ezt úgy tudjuk leellenőrizni, hogy fogunk egy pohár vizet és kiöntjük a földre. Amennyiben kis idő elteltével a víz eltűnik, felszívódik, úgy az aljzat nedvszívó. Amennyiben a víz változatlanul megmarad, úgy nem nedvszívó alzattal van dolgunk.

Fontos: Tilos hígítani, késztermékként használható, így biztosítva az optimális teljesítményt.


Baumit Super Primer 5 kg
 

Ideális választás meglévő burkolatokra történő burkoláshoz, aljzatok kiegyenlítéshez és ragasztás előtt álló, valamint ragasztó-maradványos aljzatok esetén is.

Kvarchomokkal dúsított formulája érdes felületet biztosít, amely optimalizálja a tapadást és a stabilitást. A jól látható sárga szín segít ellenőrizni a felület teljes lefedettségét. Anyagnormája körülbelül 0,2-0,3 kg/m2, így hatékonyan és gazdaságosan használható. Legyen az alapozás szakmai és hatékony a Baumit Super Primerrel!


Keresse építőanyag értékesítőinket Baumit termékekkel kapcsolatban is!
 

Mi, az ÚjHáz Tökölnél tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egyedi igényeinek megfelelően helyezhesse le burkolatait. Tapasztalt és szakképzett kollégáinkkal minden nap azért dolgozunk, hogy akár személyesen jön be hozzánk Tökölre (Pontos címünk: 2316 Tököl, Csépi út 2644/10. hrsz ), akár online kér segítséget értékesítőinktől, építőanyag beszerzései sikeresen záruljanak. Keressen minket bizalommal!