Baumit Szárazbeton 25 kg

25 kg-os zsákban kapható előre kevert szárazbeton. Könnyen használható kültéren és beltéren is.

Föbb információk
Gyártó:
Baumit
Termék:
Szárazbeton 25 kg
Cikkszám:
UH-630640
Nettó súly:
25 kg
Ár
Bruttó ár:
1 390 Ft/zsák
Bevásárlólistára

Leírás


Szárazbeton

A Baumit Szárazbeton 25 kg-os zsákos kiszerelésben elérhető kínálatunkban. Ez a szárazbeton egy előkevert, kiváló minőségű anyag, amely ideális különféle építési és javítási munkálatokhoz. Kifejezetten alkalmas kisebb betonozási feladatokra, mint például járdák, alapok, lépcsők, oszlopok és egyéb szerkezetek készítésére. Az előkevert formula biztosítja a mindig egyenletes minőséget és a gyors munkavégzést.

Ez a szárazbeton keverék tökéletes választás mind a profi építők, mind a barkácsolók számára, mivel egyszerűen és gyorsan használható. Csak vizet kell hozzáadni a megfelelő arányban, és máris indulhat a munka! A kiváló kötőanyagoknak köszönhetően erős és tartós betonfelületet képez, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai hatásoknak. Kifejezetten ajánljuk betonozási és javítási munkákhoz a házban és a ház körül, mint például hézagok kiöntéséhez, ráépíthető előre gyártott elemekre, födémekre, lépcsőkre, padlózatokra, aknákra.


Baumit Szárazbeton 25 kg

A Baumit Szárazbeton 25 kg zsákos kiszerelésben kapható, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Ideális választás kisebb betonozási munkákhoz, ahol fontos a gyors és megbízható kivitelezés. Alkalmazása során nincs szükség különösebb szaktudásra, így bárki könnyedén elérheti a kívánt eredményt.

A Baumit márkanév garancia a minőségre és a megbízhatóságra, így biztos lehet benne, hogy a választott szárazbeton hosszú távon is megfelel az elvárásoknak.