Delta TE W6K BNY műanyag erkélyajtó bal 3 rétegű üveggel 100x240 cm

Föbb információk
Gyártó:
Delta
Termék:
TE W6K BNY műanyag erkélyajtó bal 3 rétegű üveggel 100x240 cm
Cikkszám:
UH-668039
Ár
Bruttó ár:
99 594 Ft/db
Bevásárlólistára

Leírás


Műanyag erkélyajtó bukó-nyíló kivitelben
 

A Delta gyártó Wintech 6K műanyag profilú bukó-nyíló műanyag erkélyajtó kiváló választás lehet otthonába, amennyiben 100 cm széles, 240 cm magas erkélyajtót keres, amely nyitható és bukóra is dönthető. A 3 rétegű üvegezés kiváló szigetelést biztosít, a baloldali nyitási rendszer pedig könnyű hozzáférést nyújt az erkélyre.

Mit jelent az, hogy bukó-nyíló kialakítású egy nyílászáró?

Bukó-nyíló kialakítású nyílászárónak nevezzük az olyan ablakokat és ajtókat, amelyek többféle nyitási lehetőséget kínálnak. A bukó azt jelenti, hogy az ablak vagy ajtó egy része befelé vagy kifelé dönthető, ezzel pedig lehetővé teszi a szellőzést a nyílászáró teljes nyitása nélkül. A nyíló pedig azt jelenti, hogy az ablak vagy ajtó nyitható és zárható, általában oldalra vagy felfelé. Ez a kombináció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy különböző módon használja a nyílászárót, attól függően, hogy milyen mértékű szellőztetésre vagy teljes nyitásra van szükség.


Delta TE W6K BNY műanyag erkélyajtó bal 3 rétegű üveggel 100x240 cm
 

Ön tudja, hogyan kell meghatározni a nyitásirányt? A nyitásirány meghatározásának legegyszerűbb módja: Álljunk szembe a kiválasztott nyílászáróval úgy, hogy az felénk nyíljon. Ezt követően nézzük meg, hogy melyik oldalon helyezkednek el a zsanérok, azaz az ajtók vagy ablakok pántjai. Amelyik oldalon látjuk a szerelvényeket, azt a nyitásirányt határozzuk meg az ajtó, ablak kapcsán. Ilyen módon lehet egy nyílászáró jobbos vagy balos.

  • Magassága: 240 cm
  • Szélessége: 100 cm
  • Színe: fehér
  • Nyílásmód: bukó-nyíló
  • Nyílásirány: balos
  • Légkamrák száma: 5 (Wintech 6K műanyag profil)
  • Anyag: műanyag
  • Üvegezés rétegszáma: 3 rétegű


Nyílászárókat is talál kínálatunkban, akár azonnal raktárról!
 

Mi, az ÚjHáz Tökölnél tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy minél hamarabb elkezdődhessen nyílászáróinak beépítése. Éppen ezért nyílászáróinkat raktárról, akár azonnal is megvásárolhatja telephelyünkön (Pontos címünk: 2316 Tököl, Csépi út 2644/10. hrsz ), vagy megrendelheti őket online is, házhozszállítással! Keressen minket bizalommal!  

*Nyílászáróknál a megadott méret a nyílászáró névleges mérete. A nyílászáró tényleges szélessége és magassága, a tokkülmérete akár 1-3 cm-rel kisebb lehet a névleges méretnél.