Delta W6K BNY műanyag erkélyajtó bal 3 rétegű üveggel 100x210 cm

Föbb információk
Gyártó:
Delta
Termék:
W6K BNY műanyag erkélyajtó bal 3 rétegű üveggel 100x210 cm
Cikkszám:
UH-668038
Ár
Bruttó ár:
90 320 Ft/db
Bevásárlólistára

Leírás


Műanyag egyszárnyas bukó-nyíló erkélyajtó
 

A Delta Wintech 6K profilú bukó-nyíló erkélyajtó elegáns megoldást nyújt otthonában. Műanyag szerkezetének köszönhetően tartós és biztonságos. A 3 rétegű üveg kiváló hőszigetelést biztosít. Az ajtó balra nyílik, 100x210 cm-es méretével ideális választás lehet szinte bármelyik ingatlanba.

Az ajtó kialakítása - balos vagy jobbos

Balos ajtó:A balos ajtóknál jellemzően a nyitás irányával szemben állva az ajtólap bal oldalra nyílik, a kilincs a jobb, a zsanérok pedig a bal oldalon helyezkednek el.

Jobbos ajtó: A jobbos ajtóknál pont fordítva, a nyitás irányával szemben állva az ajtólap jobb oldalra nyílik, a kilincs a bal, a zsanérok pedig a jobb oldalon helyezkednek el.

A tervrajzokon a nyitásirány jelölése az ajtótáblára rajzolt háromszögekkel történik, ahol a háromszög csúcsa mindig a kilincsre mutat. A háromszög alapja az ajtó vagy ablakkeret azon oldala, ahol a zsanérok vannak, tehát amerre nyílik az ajtó.


Delta W6K BNY műanyag erkélyajtó bal 3 rétegű üveggel 100x210 cm
 

A bukó-nyíló kialakításaú erkélyajtók tökéletes választások lehetnek, amennyiben olyan egyszárnyú erkélyajtót keres, amely nem csak a hagyományos módon nyitható, hanem dönthető is. Ezzel a buktatható funkcióval könnyebbé válik a szellőztetés.

  • Magassága: 210 cm
  • Szélessége: 100 cm
  • Színe: fehér
  • Nyílásmód: bukó-nyíló
  • Nyílásirány: balos
  • Légkamrák száma: 5 (Wintech 6K műanyag profil)
  • Anyag: műanyag
  • Üvegezés rétegszáma: 3 rétegű


Nyílászárókat, akár azonnal raktárról!
 

Mi, az ÚjHáz Tökölnél tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy minél hamarabb elkezdődhessen nyílászáróinak beépítése. Éppen ezért nyílászáróinkat raktárról, akár azonnal is megvásárolhatja telephelyünkön (Pontos címünk: 2316 Tököl, Csépi út 2644/10. hrsz ), vagy megrendelheti őket online is, házhozszállítással! Keressen minket bizalommal!  

*Nyílászáróknál a megadott méret a nyílászáró névleges mérete. A nyílászáró tényleges szélessége és magassága, a tokkülmérete akár 1-3 cm-rel kisebb lehet a névleges méretnél.