Henkel Ceresit CT 174 Szilikon-szilikát vékonyvakolat,kapart 1,5 mm fehér 25 kg

Fehér színű, színezhető, páraáteresztő, kosztaszító, vízlepergető vékonyvakolat 25 kg-os zsákban.

Föbb információk
Gyártó:
Henkel
Termék:
Ceresit CT 174 Szilikon-szilikát vékonyvakolat,kapart 1,5 mm fehér 25 kg
Cikkszám:
UH-057102
Nettó súly:
25 kg
Anyagszükséglet:
kb. 2,5-2,8kg/m2
Ár
Bruttó ár:
16 900 Ft/db
Bevásárlólistára

Leírás


Szilikon-szilikát vékonyvakolat

A Henkel Ceresit CT 174 szilikon-szilikát vékonyvakolat kiváló választás homlokzati és beltéri falfelületek díszítésére és védelmére. Ez a vakolat kosztaszító tulajdonságának köszönhetően hosszabb ideig tiszta marad, míg páraáteresztő képessége lehetővé teszi a falak természetes lélegzését, ezzel megelőzve a penészedést. Emellett vízlepergető, így hatékonyan védi a felületet az esőtől és nedvességtől. A fehér színű, 1,5 mm szemcseméretű vékonyvakolat 25 kg-os kiszerelésben kapható, ideális választás a tartós és esztétikus falfelületek eléréséhez.


Henkel Ceresit CT 174 Szilikon-szilikát vékonyvakolat,kapart 1,5 mm fehér 25 kg

A Ceresit CT 174 egy termékben egyesíti a szilikon és a szilikátalapú vakolatok jó tulajdonságait. Acsapadékvizet lepergeti, azonban az épületől kikerülő párát átereszti. Alkalmazható régi és új épületek falazatán is. Sőt, kültéren és beltéren is! Akkor sem kell más termék után néznie, ha olyan vakolatot keres, amely egyarátn használható betonfelületeken, meglévő vakolatokon, gipszes felületeken, és akár gipszkartonlapokon is. Ezeken a falazat típusokon kívül különösen jól működik üveggyapot táblás homlokzati hőszigetelő rendszer záró elemeként is.

Ez a termék egy igazi nagyágyú! A fent felsorolt kiemelkedően minőségi tuljadonságai mellett tartalmaz egy BioProtect formulát is. Ez a formula védi anyagainkat a biológiai támadások ellen, éppen ezért nem kell tartanunk a gombásodástól és algásodástól sem.

  • fehér színű, színezhető
  • páraáteresztő, „lélegző”
  • rugalmas, színét tartósan megőrzi
  • vízlepergető, időjárásálló
  • Kiszerelés: 1 zsák, 25 kg
  • jó mechanikai ellenálló képesség
  • algásodás és gombásodás elleni védelem
  • Szemcseméret: 1,5 mm
  • Nézze meg vakolat színkeverés szolgáltatásunkat is!


Keresse építőanyag értékesítőinket!
 

Mi, az ÚjHáz Tökölnél tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egyedi igényeinek megfelelően helyezhesse le térköveit, kültéri burkolatait is. Tapasztalt és szakképzett kollégáinkkal minden nap azért dolgozunk, hogy akár személyesen jön be hozzánk Tökölre (Pontos címünk: 2316 Tököl, Csépi út 2644/10. hrsz ), akár online kér segítséget értékesítőinktől, projektjei és az azokhoz kapcsolódó építőanyag beszerzések sikeresen záruljanak. Keressen minket bizalommal!