Scherf Fugázóhomok antracit 0-2 mm 25 kg PE-zsák

A Scherf fugázó homokok felhasználható beton, természetes kő, klinker burkolatok fugázására.

Föbb információk
Gyártó:
Scherf
Termék:
Fugázóhomok antracit 0-2 mm 25 kg PE-zsák
Cikkszám:
UH-761065
Nettó súly:
25 kg
Ár
Ár:
2 155 Ft/zsák
Bevásárlólistára

Leírás


Színezett fugázó homok antracit színben

A Scherf fugázó homok többféle színben is elérhető kínálatunkban. Válassza a bézs változatot a világosabb, az antracit változatot a sötétebb burkolatok kiegészítésére. Tökéletes választás lehet ez a termék térkövek, klinkerből készült járólapok és burkolatok tökéletes és tartós fugázásához. Könnyen felhasználható, tartósan megmarad, ennek köszönhetően pedig garantáltan esztétikus végeredményt nyújt.


Az antracit Scherf fugázóhomok alkalmazási területei

A Scherf fugázó homokok, mint a legtöbb kvarchomok felhasználható betonkőből, természetes kőből és klinkerből készült járdaburkolatok és térkövek fugázására.

A termék megfelelő, előírás szerinti betöltését követően a terület azonnal használható.


Keresse építőanyag értékesítőinket!
 

Mi, az ÚjHáz Tökölnél tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egyedi igényeinek megfelelően helyezhesse le térköveit, kültéri burkolatait is. Tapasztalt és szakképzett kollégáinkkal minden nap azért dolgozunk, hogy akár személyesen jön be hozzánk Tökölre (Pontos címünk: 2316 Tököl, Csépi út 2644/10. hrsz ), akár online kér segítséget értékesítőinktől, projektjei és az azokhoz kapcsolódó építőanyag beszerzések sikeresen záruljanak. Keressen minket bizalommal!