Velux ablakok 10% kedvezménnyel!

Újítsa fel otthonát energiatakarékos VELUX tetőtéri ablakokkal – most akár állami Otthonfelújítási Támogatással és 10% Kedvezménnyel!

Eddig halogatta a tetőtér felújítási munkálatait? Itt az ideje, hogy cselekedjen, mert most kivételes lehetőség kínálkozik! Az állami otthonfelújítási támogatás keretében jelentős megtakarítást érhet el új, energiahatékony VELUX tetőtéri ablakok beszerzésével és beépítésével. Ne várjon tovább, akciós ajánlatunkkal pedig még többet spórolhat!

Különleges akciónk: -10% kedvezmény!

Ne hagyja ki különleges akciónkat! Most minden készleten lévő és az akciós időszakban értékesítőinktől online vagy személyesen rendelt VELUX műanyag és fa ablakra -10% kedvezményt biztosítunk! 
Az akcióval minden lakossági vásárló élhet, aki a meghatározott időszakban rendeli meg tőlünk új VELUX ablakát, ablakait. Az akciós árak mellett az állami támogatás is igénybe vehető, így még nagyobb megtakarítást érhet el.
Tudta, hogy a CSOK Plusz hitelprogramban is elszámolhatja új tetőtéri ablakait, amennyiben új házat épít vagy meglévő házat bővít (pl.: tetőteret épít be)? A részleteket ide kattintva olvashatja el!
VELUX ablakok kapcsán érdeklődjön bizalommal értékesítőnktől is az alábbi telefonszámon:


Váltson új, VELUX tetőablakokra, most akár állami támogatással!


A VELUX tetőtéri ablakok előnyei

Energiatakarékosság és környezetvédelem: A VELUX tetőtéri ablakok kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, ami jelentős energiamegtakarítást, ennek köszönhetően pedig költségmegtakarítást is eredményezhet. Az energiahatékony ablakok hozzájárulnak a fenntarthatóbb életmódhoz, hiszen kevesebb fűtési energiára van szükség, ami nem csak a kiadásait csökkenheti, hanem a szén-dioxid kibocsátást is.

Komfort és kényelem: Az új VELUX ablakok nem csak energetikai szempontból előnyösek, hanem a lakás komfortérzetét is növelik. Az innovatív technológiának köszönhetően kiváló hangszigetelést biztosítanak. Otthona csendesebb és nyugodtabb hely lehet, emellett a magas minőségű kiegészítő választékkal felszerelve a hővédelemben és a fényvédelemben is az élen járnak ezek a termékek.

Stílus és dizájn: A VELUX ablakok modern és esztétikus megjelenést kölcsönöznek otthonának. Számos méretben és kivitelben érhetőek el,  éppen ezért biztosan mindenki megtalálja az otthonához leginkább illeszkedő darabokat. A minőségi anyagoknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek, amely biztosítja, hogy hosszú távon is kiváló befektetésnek bizonyuljanak.

Fa tetőtéri ablakok a VELUX kínálatából! Műanyag tetőtéri ablakok a VELUX kínálatából!

Otthonfelújítási támogatás

Miért érdemes igénybe venni?

Az állami otthonfelújítási támogatás keretében a kormány jelentős anyagi segítséget nyújt a lakosságnak a felújítási munkálatokhoz. Az energiahatékonysági fejlesztések különösen támogatottak, így a VELUX ablakok cseréje is kedvezményezett. Ezzel a támogatással csökkentheti a felújítási költségeket és növelheti otthona értékét.

Hogyan lehet igényelni?

Az igényléshez teljeskörű támogatást nyújtunk üzletünkben. A további, pontos részleteket az alábbi gombra kattintva olvashatja el:


Látogasson el kereskedésünkbe!- Szakértői tanácsadás és akár teljes körű ügyintézés!

Kereskedésünkben tapasztalt szakembereink várják, akik segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb VELUX ablakokat. Emellett teljes körű támogatási szolgáltatást nyújtunk az Otthonfelújítási támogatás igénylésével kapcsolatban is. Nálunk biztos lehet benne, hogy a felújítás gördülékenyen zajlik majd!

Tudjuk, hogy a felújítási munkálatok sokszor sürgősek, ezért gyors és rugalmas ügyintézést kínálunk. Kereskedésünkben rövid határidővel vállaljuk az ablakok beszerzését és kiszállítását, hogy minél hamarabb élvezhesse az új, energiatakarékos tetőtéri ablakok előnyeit.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Váltson új, energiahatékony VELUX tetőtéri ablakokra most akár állami otthonfelújítási támogatással és -10% kedvezménnyel! Látogasson el kereskedésünkbe, és tegye meg az első lépést egy komfortosabb, energiatakarékosabb otthon felé!


Természetesen az ablakokhoz szükséges egyéb kiegészítőket is megvásárolhatja tőlünk! Legyen szó burkolókeretekről, hővédő rolókról vagy párafékező fóliákról, értékesítőink ezekkel a termékkel kapcsolatban is segítségére lesznek!