13x Business Superbrands díjas az újHáz Centrum

13x Business Superbrands díjas az újHáz Centrum

Immáron 13. alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat az üzleti szektor legkiválóbbjainak. A független szakemberekből álló, 20 tagú zsűri pedig már 13 éve találja méltónak az újHÁZ Centrumot az elismerésre.

A Business Superbrands program olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat jutalmaz és emel ki, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A Bisnode adatbázisa, illetve a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásai alapján létrejövő, mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. A listában megtalálhatóak a legnagyobb nyereségű hazai cégek és kisebb vállalkozások is, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak. Közös bennük, hogy kiemelkedő a kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

Az újHÁZ Centrum már 13. alkalommal érdemli ki a Business Superbrands díjat. Az elismerést odaítélő bizottság az ágazat megbecsült szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Szaktanácsadás

Amennyiben Önnek is fontos, hogy az építkezés vagy felújítás során a lehető legpontosabb és legrészletesebb áttekintés után tudja megtervezni egyedi igényeinek megfelelő épületeit, úgy keressen minket szaktanácsadás keretében is. Szakképzett, tapasztalt kollégáink minden nap azért dolgoznak, hogy akár személyesen jön be hozzánk Tökölre (Pontos címünk: 2316 Tököl, Csépi út 2644/10. hrsz), akár online kér segítséget értékesítőinktől, projektjei és az azokhoz kapcsolódó építőanyag beszerzések sikeresen záruljanak. Szaktanácsadásunkról részletesebben IDE kattintva is olvashat!

  Business Superbrands