3D tervezés - megálmodjuk álmai fürdőszobáját!

Tervezze meg velünk álmai fürdőszobáját!
 

Lépést tartunk a kor elvárásaival! Fürdőszobaépítés, fürdőszoba felújítás vagy fürdőszoba átalakítás esetén is keressen minket! Az alaprajz mintája szerint élethű látványterv elkészítésével segítünk elképzelése stílusos és egyedi megtervezésében, akár díjmentesen is!

Álmodja meg és valósítsa meg álmai fürdőszobáját 3D tervezéssel!

3D fürdőszoba látványtervezésCsempeszalonunkban egyből be is szerezheti a szükséges termékeket a felújításhoz


Új fürdőszoba építése, régi fürdőszoba felújítása vagy átalakítása


Jusson el velünk az álomtól a megvalósításig! Biztosan Ön is gondolkozott már azon, hogy milyen lenne lakásában vagy házában a tökéletes fürdőszoba. Milyen színe lenne, milyen kiegészítők lennének benne, mivel rendezné be, milyen színű lenne a csempe, a fuga vagy a szaniter kiegészítők. Ha még nincs ötlete, nem tudja, hogyan induljon el, akkor azért, ha pontos elképzelései vannak, akkor azért éri meg eljönni hozzánk egy 3 dimenziós látványtervezésre.

Mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Szakmailag jól felkészült kollégáink a hét hat napján várják, hogy segítségére lehessenek! Álmai fürdőszobájának megtervezése és kivitelezése nem csak egy álom többé, mi valósággá tesszük!

Természetesen nem csak teljesen új fürdőszoba esetén keressen meg minket! Ha már van egy meglévő fürdőszobája, amit szeretne felújítani, akkor is térjen be hozzánk! Szakértő csapatunk segítségével felfrissítheti a már kész teret is modern és időtálló megoldásokkal. A 3D fürdőszoba látványtervezés révén előre láthatja, hogyan fog mutatni az új fürdőszoba.


Fürdőszoba látványtervezés - időtálló és stílusos megoldások
 

A számítógépes látványtervezés segítségével még a csempék és szaniterek megvásárlása előtt életre kel szemünk előtt a tervezett helyiség. A tervnek köszönhetően még lerakás előtt megfigyelhetjük a kiválasztott burkolatok mintázatait, a különböző lerakási módok által keltett hatásokat. Fontos segítség lehet abban az esetben is, amennyiben különböző színvilágú vagy mintázatú csempéket szeretnénk egymás mellett alkalmazni. A terveken megnézhetjük, hogy hogyan néznek ki ezek egymással kombinálva. A 3D terveken láthatjuk előre a burkolatok által keltett hangulatot is, valamint segít az anyagszükséglet precíz kiszámolásában is. 


Mire jó a látványterv? Miért hasznos a 3 dimenziós látványterv?
 

A látványterv valós képet ad, segítségével pontosan látható, hogy elképzelései hogyan mutatnak majd a valóságban, mivel látványtervezésünk 3 dimenziós képet alkot a fürdőszobáról.
Érdemes még a kivitelezés előtt látványtervet készíteni hiszen általa átlátható, hogy funkciójában is megfelel-e az elképzelés, valamint kiderülhetnek olyan részletek, melyek időben korrigálhatók.
Megnézheti különböző szín és forma összeállításokban a fürdőszobát, így könnyedén ki tudja választani az ízlésének megfelelő árnyalatokat, burkolatokat, bútorokat és fürdőszobai kiegészítőket. Válassza ki az Önnek tetsző csempét, és a látványterven megmutatjuk hogyan fog kinézni álmai fürdőszobája.
 

3D fürdőszoba látványtervezésCsempeszalonunkban egyből be is szerezheti a szükséges termékeket a felújításhoz


Milyen adatok szükségesek a 3D fürdőszoba látványtervezéshez?


Az ősrégi rajzok és minták ideje lejárt! Hozza el nekünk ötleteit és segítünk azokat valóra váltani. A 3D tervezés segítségével életre kelnek elképzelései, szinte mintha már ott lenne álmai fürdőszobájában. Az interaktív látványtervezésnek köszönhetően részletesen láthatja a tervezett tér minden egyes részletét, így még az apróbb módosítások is könnyen kivitelezhetőek.

Mire lesz mindehhez szükségünk?
Egy (akár szabadkézzel készített) alaprajz, amin szerepel:

  • a helyiség belmagassága, falainak pontos mérete
  • az ajtók, ablakok pontos helye, mérete, beépítési magassága
  • meglévő vizes kiállások pontos helye (mosdó, toalett, bidé)
  • mosdó, WC, kád, zuhanykabin, tervezett helye a fürdőszobában
  • a kiválasztott csempecsalád típusa, és az Ön elképzelése, ami alapján elkészítjük a látványtervet

Amennyiben nem tudja még pontosan, hogy milyen burkolatot szeretne a tervezéskor viszontlátni, úgy szakképzett kollégáinkkal csempeszalonunkban a helyszínen is kiválaszthatja az Önnek szimpatikus darabokat. Természetesen arra is van lehetősége, hogy fürdőszoba szalonunk weblapján válogasson és az ott tetsző darabokat küldje el számunkra e-mailben a tervezéshez.
Eladóink minden segítséget megadnak Önnek, hogy kiválassza a megfelelő burkolatokat, bútorokat és kiegészítőket az általunk kínált széles választékból, valamint tippeket is adnak a tökéletes kombinációk megtalálásához. A látványtervezésnek köszönhetően ezt követően láthatja majd, hogyan illeszkednek egymáshoz az egyes elemek, ennek köszönhetően pedig biztos lehet abban, hogy a végeredmény minden elvárásának meg fog felelni.
Ugye, milyen egyszerű? Ön eljön hozzánk egy rajzolt tervvel a fürdőszobájáról, mi digitalizáljuk a terveket, méreteket és megtervezzük együtt álmai fürdőszobáját! 

Ön megrajzolja, mi digitalizáljuk és megtervezzük


Gyakran ismételt kérdések


Mennyi idő alatt készül el a tervezés?

Amennyiben befárad hozzánk és szakképzett eladóinkkal együtt kiválasztják a csempéket, szanitereket és szaniter kiegészítőket vagy e-mailben elküldi a kiválasztott burkolatokat és termékeket oldalunkról, úgy egy átlagos, 15-20 nm2-es fürdőszoba látványterve átlagosan 1-2 munkanapon belül elkészül.
A kész tervet e-mailben juttatjuk el Önnek, amelyen kérhet még változtatásokat, apróbb módosításokat. Ezt követően, amennyiben meg szeretné rendelni a látványterv alapján a termékeket, úgy egy előkalkulációt végzünk és árajánlatot adunk a felhasznált termékekre vonatkozóan. Amennyiben már megtörtént burkolójával a helyszín pontos felmérése, úgy kérjük, hogy tájékoztasson minket a burkoló által megállapított pontos anyagszükségletekről, hogy még pontosabb árajánlattal szolgálhassunk.


Mennyibe kerül a 3D tervezés?

A tervezés költsége 20.000 Ft, amely költség jóváírásra kerül, amennyiben árajánlatunk alapján tőlünk vásárolja meg a szükséges burkolatokat, szanitereket és kiegészítőket!

 

Várjuk fürdőszobaszalonunkban Tökölön!
Címünk: Tököl, Csépi út 2644/10, 2316

Foglaljon időpontot! A tervezés előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Bejelentkezek 3D látványtervezésre: