Bankkártyás fizetés

Üzletünkben és online vásárlásai alkalmával bármilyen Magyarországon kibocsátott bankkártyával fizethet:

 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro

Üdvözöljük az ÚjHáz Tököl online vásárlási élményében! Dőljön hátra kényelmesen otthonában és élvezze az online rendelés minden előnyét!

Tudjuk, hogy kedves vásárlóink minden esetben kényelmes és biztonságos vásárlásra vágynak. Éppen ezért mostantól nem kell többet aggódnia, mert nálunk bármilyen megrendelését könnyedén és biztonságosan kifizetheti bankkártyájával. Jól látja! Akár csempét, akár faanyagot, akár térkövet, cserepet vagy barkácstermékeket vásárol, a vételárat kiegyenlítheti bankkártyás fizetéssel is.
 

Ne gondolkozzon tovább! Rendeljen online bankkártyás fizetéssel! Egyszerű ajánlatkérés!


Miért válassza a bankkártyás fizetést?

 1. A bankkártyás fizetés lehetővé teszi, hogy még gyorsabban rendezze vásárlását. Nincs felesleges várakozás vagy komplikált tranzakciók, nincs készpénzfelvételi díj, sem idegeskedés.
 2. Biztonságos tranzakciókkal garantáljuk a teljesen védett kifizetéseket. A legújabb biztonsági technológiákat alkalmazzuk, hogy ne kelljen aggódnia!
 3. A magyarországi bankfiókok által kibocsátott minden bankkártyát és hitelkártyát elfogadunk. Nincs szüksége készpénzre, bátran és kötöttségek nélkül vásárolhat kínálatunkból!
 4. Személyes vásárlásaikor és online megrendeléseikor is fizethet nálunk bankkártyával!


Hogyan működik a bankkártyás fizetés?

 1. Kérjen tőlünk ajánlatot a kinézett építőipari termékek, burkolóelemek és szolgáltatások kapcsán.
 2. Kattintson a fejlécben található  ikonra, tekintse át, majd küldje el kérését.
 3. Ajánlata kapcsán hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon és megkapja pontos, tételes ajánlatunkat a kiválasztott termékekkel kapcsolatban.
 4. Véglegesítse megrendelését az árajánlat elfogadásával!
 5. Természetesen itt is egyszerűen és gyorsan fizethet bankkártyával! A fizetési folyamat során adja meg az általunk küldött számla vagy díjbekérő alapján az utaláshoz szükséges adatokat internetbankjában, mobilbankjában.
 6. Várja a logisztikai központunkkal való egyeztetés alapján kiszállításunkat az Önnek megfelelő helyszínen. Elégedettségét, a termékekről való véleményét megköszönjük, ha megosztja velünk Google és Facebook oldalunkon. Segítségét előre is köszönjük!

Bankkártyás fizetéssel minden megrendelését könnyedén rendezheti! Ne habozzon, próbálja ki következő vásárlásánál!

Ha bármilyen kérdése merült fel vagy további információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Személyesen is fizethet bankkártyával!Otthonról is egyszerűen fizethet bankkártyával!