GYERE EL HOZZÁNK NOVEMBER 24-ÉN ÉS 25-ÉN BLACK FRIDAY HÉTVÉGÉNKRE! ŐRÜLETES ÁRAK CSAK EZEN A 2 NAPON!
Nézd meg Barkácsáruházunk, Fürdőszobaszalonunk, Építőanyagrészlegünk kínálatát!

 

ABK Alpes Wide greslap

Az ALPES különböző dél-franciaországi kőzetek esztétikai adottságainak egyedi fúzióját alkotja. Az eredmény elegáns és párját ritkítja. A kő, márvány és fémes hatású, nagy méretű (Wide) gres porcelán lapok fúziója.
A hatalmas méretű, elegáns lapok mindössze 7 mm-es vastagok, falra és padlóra, valamint kültérre és beltérre egyaránt alkalmasak. Csodaszép kőhatású, beton és cement utánzatú greslap.
A legmagasabb PEI V kopásállósággal és R10 natúr felülettel rendelkezik.
Ellenáll a vegyszereknek és az erős UV sugárzásnak is, ezáltal épületek homlokzatára is ajánljuk.

 

 
 

ABK Crossroad Wood greslap

A Crossroad, mint ahogy neve is jelzi, valóban egy izgalmas keresztezés. A WOOD paletta mind a naturális tónusokat, mind az üde, friss színeket oly módon tálalja elénk, hogy az igazodjon a kortárs építészet minden lehetséges felmerülő igényéhez. A fa természetességét hozza el otthonunkba új, divatos színekben. Rendkívül letisztult minimalista tereket hozhatunk létre ezzel a kifinomult kerámia padlóburkolattal.
Olasz nagyon magas minőségű greslapok, melyek tökéletesen alkalmasak kül és beltereink burkolására egyaránt.
Kopásállóságát tekintve a legmagasabb PEI V-ös szintet érik el, fagyállóak, UV és vegyszerállóak.
R9-es felületük kültéren csúszhat, így ott kevésbé ajánlott.

 
 

Semmelrock Citytop Kombi térkő sarkifény

Colormix, kombi térkő sarkifény színben, amely a különböző, de egymással összeillő, megnyugtató és kellemes színek keveredése révén izgalmas, klasszikus stílusú felületek kialakítását teszi lehetővé.

  • Kombi forma, egyszerűbb és gyorsabb a lerakás
  • Kvarchomokkal kevert, nyersbeton felület
  • Fagyálló, sóálló
  • Maximális terhelhetőség
 
 

Leier Taverna Kombi térkő mogyoró

A Leier Taverna térkő kiváló minőségű, amely számos formában és színben elérhető. Mogyoró színű Taverna térkövekkel létrehozhat egy meleg és természetes megjelenésű kertburkolatot. Ezek a térkövek ellenállóak az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartamúak. A kövek szép kontrasztot képeznek a zöld növényekkel és ideálisak teraszok, járdák és kocsifeljárók kialakításához. Választásukkal stílusos és tartós kertkörnyezetet hozhat létre.

  • Kvarchomok kopóréteggel készül
  • N+F kialakítású távtartó elemek
  • Elegáns élletörések
  • Személyautós forgalomra
 
 

KSZ PowerPlus POWX11831 Vésőkalapács

A PowerPlus POWX11831 egy erős 1300W-os vésőkalapács, amely kiváló teljesítményt nyújt nehéz vésési feladatokhoz. Ezt a gépet gyakran használják építkezéseken és bontási munkákhoz, mivel könnyedén képes feldolgozni kemény anyagokat, mint például a beton és a csempe. A vésőkalapács hordozható és könnyen kezelhető, így ideális választás műhelyekben és építőipari projektekhez. Számos funkciót kínál, pl. rezgéscsillapítást valamint egy egyszerűen cserélhető vésőfejet. Segítségével hatékonyan végezheti a vésési munkálatokat.