Építőanyag termékeink
Térkövek, burkolatok

1 - 40 / 320 db

Esztétikus megjelenés, funkcionalitás és rendezett összkép. Ezt mind tudják biztosítani udvarában vagy kertjében a térkövek, burkoló lapok és a hozzájuk kapható különböző kiegészítők. Nézzen körül kínálatunkban és kérjen egyedi árajánlatot a fejlécben található  gombra kattintva, vagy értékesítőinket a  menüpontban. Személyesen nézné meg kínálatunkat? Telephelyünkön ezt is megteheti!

 

Térkövek és burkolatok
 

Építkezésnél, felújításnál nagy hangsúlyt kap az épületek belső struktúrája mellett a külső környezet funkcionális kialakítása is. A kültéri burkolatok és térkövek nem csak esztétikailag tudják emelni az udvar vagy a bejáró környékét, de díszítésként és kihasználhatóságban is közelebb hozza hozzánk ezeket a területeket. Amennyiben az udvara, kertje, járdája, vagy egyéb kültéri területe burkolására és díszítésére készül, úgy érdemes körülnézni az ebben a kategóriában kínálat termékeink között.


Térkő
 

A térkő egy olyan burkolóanyag, amelyet általában járdák, teraszok és más kültéri felületek burkolására használnak. Kínálatunkban több különböző méretben, formában és színben elérhető, lehetővé téve a különböző stílusok és területek személyre szabott tervezését. Választásnál azonban nem árt figyelembe venni, hogy a szín és a formavilág kiválasztása mellett a térkő vastagságát is célszerű aszerint kiválasztani, milyen célokra szeretnénk azt használni. Csak gyalogos forgalomra teljesen megfelelőek a vékonyabb darabok, de személyautós terhelésre, vagy tehergépjárműves forgalomra vastagabb kialakítású térkövek lerakása javasolt.


Burkoló lapok
 

A kerti burkoló lapok általában sík, négyzetes vagy téglalap alakú burkolóelemek, amelyeket különböző kültéri felületek burkolására használnak. Ezek a lapok lehetnek természetes kőből, betonból vagy más anyagokból készültek, és széles körű funkcióval és designnal rendelkeznek. Amennyiben kültéri teraszok, erkélyek burkolásához is meg szeretné találni a tökéletes burkolatokat, úgy nézzen körül kültérre is használható további burkolóelemeink között is.


Térkő szegély
 

A szegélyek olyan burkolóelemek, amelyeket az út mentén, kertekben vagy más területeken használnak a térkövek vagy lapok elválasztására és rögzítésére. Ezek a szegélyek segíthetnek meghatározni a térkövek vagy lapok elrendezését, valamint megakadályozhatják azok elmozdulását. Segítségükkel a térkövek szélei kevésbé sérülnek, könnyebbé válik a fűnyírás, a különböző területek és anyagok elkülönítése is a kertben.


Egyéb termékek a kertbe
 

A burkolatok és taposójárdák mellett sokan szeretnek színben vagy stílusban illeszkedő további kiegészítőket is választani kültéri tereikbe. Amennyiben virágtartó dézsákat, magas ágyásokat, rézsűköveket vagy kvarchomok változatokat is beszerezne, úgy nézelődjön kedvére. Ezek a termékek hozzájárulnak a kültéri területek funkcionalitásához és esztétikai megjelenéséhez, lehetővé téve a kertek és udvarok szép és praktikus kialakítását.


Folyóka
 

A folyókák azok a kerti kiegészítők, amelyek segítenek az esővíz és egyéb csapadékok elvezetésében, felfogásában, az ezekhez használt további termékekkel pedig egységes, egybefüggő rendszert tudnak alkotni. A folyókak között megtalálhatók különböző méretű és színű kövek is, amelyek változatos stílust és megjelenést biztosítanak az épületek külső környezetében.

Összességében a térkövek és burkolatok széles választéka lehetővé teszi a kültéri területek sokoldalú és vonzó kialakítását, javítva az épületek esztétikai megjelenését és funkcionalitását.