Megújult a Revco színposta szolgáltatása!

REVCO vakolat ingyenes színposta szolgáltatás

A REVCO SZÍNPOSTA szolgáltatása évek óta töretlen népszerűségnek örvend. Ez nem is csoda, hiszen a www.szinposta.hu oldalon INGYENESEN lehet 4 vakolat és 4 lábazati vakolat mintát igényelni.

A szinposta.hu oldal segítséget jelent mindazok számára, akik új házukra keresnek megfelelő vakolat színt, vagy meglévő homlokzatukat szeretnék felújítani, esetleg hőszigetelésük korszerűsítése miatt újra kell vakolniuk házukat. Az ingyenesen igényelhető vakolat és lábazati vakolat színmintáknak köszönhetően még egyszerűbbé válik a választás.

Az eddigi 3+2 minta helyett már 4 vakolat és 4 lábazat minta rendelhető egy borítékban, és minden érdeklődő maximum 2 megrendelést adhat le.

Miért jó a színposta?

  • ingyenesen akár 2x 4+4 minta, tehát 16 színt kap kézhez!
  • valódi vakolatminta
  • gyors és kényelmes
  • 320 vakolat és 64 lábazat mintából választhat

Vakolatokat is az ÚjHáz Tököltől!

REVCO színposta színkombinációk

A falak és a lábazati rész tökéletes színharmóniájának megtalálásához a REVCO Stílusválasztó menüpontja ad segítséget. Ezen az oldalon megtalálhatja azokat a színkombinációkat, amelyeket a Színposta professzionális designerekből álló csapata válogatott össze annak érdekében, hogy még egyszerűbben találhassa meg a legdivatosabb színeket és összeállításokat, a legharmonikusabb színkombinációkat.
A színkombinációkból címenként 1 darab igényelhető, mely 2 db vakolat, és 1 darab hozzá illő lábazati mintát tartalmaz.

Nehéz a döntés? Nem kell tovább aggódnia azon, hogy a képernyőn kinézett szín nem fog megfelelni otthona színezéséhez. Válasszon a 21 színkombinációs tábla egyikéből, majd adja le megrendelését az ingyenes vakolatminta igényléshez. A színkombinációs táblákat a legjobban bevált színekből és legnépszerűbb árnyalatokból állítottuk össze, hogy biztos legyen a végeredmény!

Válassza ki otthona stílusát velünk! Az ÚjHáz Tököl csapata elkötelezett a vásárlók minél magasabb szintű kiszolgálása mellett. Amennyiben telephelyünkön választja ki az Önnek tetsző vakolatszínt, úgy akár 24 órán belül kikeverjük azt a megfelelő mennyiségben. Vakolat színkeverés szolgáltatásunkról IDE kattintva tájékozódhat részletesebben!