Tetőfedés prospektus

Tetőfedő prospektus

Aktuális tetőfedés kiadványunkban kiemelt tetőcserép kínálatunkat mutatjuk be és átfogó képet adunk a tető kialakításához szükséges elemekről, továbbá szakértő tanácsokkal segítjük a választást álmai otthonához!

A prospektust innen tudja letölteni! 

Teljes tetőfedés álmai otthonához

A tető házunk éke, amely nem csupán óvja, de meghatározza otthonunk jellegét, karakteressé, egyedivé teszi azt. Fontos, hogy összhangban legyen az épület többi stíluselemével, mindemellett pedig megfelelő védelmet nyújtson a nap, a csapadék vagy épp a por káros hatásai ellen. Házunk teteje energetikai szempontból is fontos szerepet játszik, hiszen a hő legnagyobb része azon keresztül távozik otthonunkból, ezért a tető esetében lényeges a stabil hosszú élettartam, melyhez megbízható tervezésre, építésre és minőségi építőanyagokra van szükség.

A tető szakszerű kialakításához többféle termék felhasználására is szükség van. Számunkra kiemelten fontos, hogy vásárlóink igényeinek kiszolgálásában komplex megoldásokat kínáljunk. Az alkalmazott rendszerelemekkel garantáljuk, hogy a tető megfelel azoknak a minőségi és esztétikai elvásároknak, amelyek alkalmassá teszik a kész tetőt arra, hogy

  • hosszú távon védelmet nyújtson az időjárás viszontagságai ellen,
  • védje a tetőt a felmelegedéstől,
  • energiamegtakarítást jelentsen,
  • magasfokú lakókomfortot biztosítson.

Tetőfedéshez alkalmas termékeinket IDE kattintva tekintheti meg. Akosár ikonra kattintással pedig egyszerűen és gyorsan ajánlatot is kérhet a kiválasztott anyagokra vonatkozóan.